Limba română, întrebare adresată de adee63, 8 ani în urmă

vă rog,vă rog, dau coroană, vă rog până deseară îmi trebuie​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de andreeamaxim43p7l5f9
1

━━━ • ✙ • ━━━

Bună!

În opinia mea, în lumea actuală/contemporană, există copii similari lui Nică. Deoarece în etapa copilăriei, noi suntem curioși și ne punem des întrebarea "se se întâmplă dacă?", iar noi fiind copii nu ne dăm seama ce este corect și ce este greșit. Această etapă este și una din cele mai frumoase. Dar ca să nu evit subiectul, copii ca Nică sunt și acum, cei care cresc la sate/țară, și fac acțiunile pe care Nică le-a făcut și el la rândul lui, ca toți copiii. Dar pe viitor aș putea fi sigur/ă că așa copii asemenea lui Nică n-ar sa mai fie, deoarece tehnologia ajunge la nivele foarte înalte, iar copii se nasc cu telefonul în mână. Dar momentan da, mai sunt și copii din ăștia, și ar trebui să ne bucurăm.

Sper te-am ajutat!

Spor la teme în continuare!

Răspuns de emyca6543
1

Răspuns:

     In opinia mea, consider ca in ziua de azi exista copii similari cu Nica.

     In primul rand, in perioada varstei scolare a copiilor, acestia creeaza o multime de probleme, fie parintilor, profesorilor sau oricarei persoane din jurul lor. Acest fapt se datoreaza de obicei in perioada pubertatii-atunci cand incepi sa te maturizezi. Precum putem spunem despre anumite boli, ca avem simtome, asa putem spune si despre pubertate. La unii copii, apar asa numitele simtome, sub forma de nervozitate, nu se pot autocontrola, si alte simtome de felul acesta.

       In al doilea rand, unii copii se poarta putin anormal, deoarece pot mosteni acest fapt de la o rudenie de-a lor.

        In al treile rand, consider ca copiii din ziua de azi seamana cu Nica prin comportamentul pe care il au. De obicei, vor sa arate cat de smecheri sau mai presus de oricine. Insa atunci cand vor creste, vor invata pe altii din propriile lor prostii pe care le-au facut in varsta copilariei.

     

Explicație:

Alte întrebări interesante