Limba română, întrebare adresată de denisa83, 9 ani în urmă

Vă rog vreau o compunere despre cainele cel mai bun prieten al omului !!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de tata1944
5
Cainele ,cel mai bun prieten al omului
In ziua de azi este foarte greu sa iti faci prieteni...caci oamenii acum sunt mindri, egoisti si mereu fac prejudecati fata de alte persoane.
  Sunt deacord cu aceasta afirmatie caci anume cainele este fiinta ce nu isi poate ascude sentimentele, anume un caine iti va fi prietenul cel mai loial ce mereu iti va fi alaturi la bine sau la rau, in el poti avea incredere. Prieten cu un om...poti fi , cred, dar foarte rar se gasesc persoane in care poti avea incredere. In momentele grele rare ori se gasesc persoane ce sa te sustina moral ...ce sa stie ce inseamna a asculta...sa ai cui sa te descarci..si doar cu acest animalut loial vazind privirea ta trista se va aseza linga tine intinzind botikul sau pentru a te inveseli. 
In ziua de azi oamenii pot prieteni cu o persoana doar pentru a-si satisface undele dorite, doar pentru a se folosi de ea/el ,pe cind un caine nu isi doreste nimic mai mult de la un om decit dragoste..decit o mingiere pe cap..
   Sincer ma mir ca cainii inca nu si-au pierdut increderea in oamei...sunt multe persoane ce arunca si cu pietre in catei, ce dau si cu piciorul in ei...ce impusca in ei...si dupa toate astea, in loc sa se fereasca de fiecare om , in loc sa ii priveasca cu groaza..catelul se va intinde spre fiecare cu spranta de a-si gasi un prieten.
Alte întrebări interesante