Studii sociale, întrebare adresată de trifelenabianca, 8 ani în urmă

va rogg am nevoie de un text despre dreptul la famile de o pagina va rogg imi trebuie urgent până la ora 10 fără 15 min dacă se pote!!!dau coroana ​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Zafer15
1

Răspuns:

dreptul la familie este fundamental pentru orice persoană în stadiu de dezvoltare întrucât familia asigură copilului bunuri materiale și sentimentul absolut necesar de ocrotire protecție și implicit iubire. dreptul la familie Din punctul meu de vedere este un cumul de asigurare și a celorlalte drepturi cum ar fi în dreptul la o educație aleasă

Răspuns de zatemy
1

DREPTUL LA FAMILIE

Fiecare copil are dreptul la o familie . Nu conteaza ce familie . Conteaza sa fie .

Dar de ce copii trebuie sa aiba dreptul la o familie ?

Pentru ca acestia inca de mici , incearca sa descopere lumea si ce se afla in ea , dar in alte cazuri o familie ar trebuie sa fie langa copilas atunci cand face primii lui pasi , cand spune primele lui cuvinte etc..

Parintii incearca sa educe copilul sa invete sa vorbeasca , sa gandeasca , astfel dormand o familie .

Familia ne ramane in suflet , cu toti ne va fi dor de mama sau tatal nostru . Pentru ca ei erau acolo pentru orice , chiar si cel mai simplu lucru i-l spuneam lor .

De aceea copii au nevoie de o familie , pentru ca parintii lor sa nu ii abandoneze , sa nu ii bata etc. Parintii trebuie sa aiba grija de copii/copilul lor ca sa poata avanseze in viata .

Aceasta a fost compunerea mea , poti sa astepti sa vezi ce scriu si ceilalti .

Succes si bafta !

Alte întrebări interesante