Va rogg multttt!!!
S1!!!!!
Anexe:
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
1
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
a) lim(x->1)[(a-1)x +3] =a-1 +3 =6, a = 4
c)lim(x->a)[(ax +3x -3] = a^2 + 3a -3 = 5
a^2 +3a -8 = 0
delta = 9 +64 = 73
a1,2 = (-3 +- √73)/2
c) lim(x-a)[(a^2*1 +2a +11] =
a^2 + 2a +11 = a +14
a^2 +2a -a -3 = 0
a^2 +a -3 = 0
delta 1+12 = 13
a1,2 = (-1 +- √13)/2
g) Conditie: x >= 0
lim(x -> a-1)(√x) = √(a-1) = a-1
a-1 = (a-1)^2 =(a-1)(a+1)
a-1 = 0, a1 = 1
1 = a+1 , a2 = 0 nu convine
Alte întrebări interesante
Franceza,
8 ani în urmă
Franceza,
8 ani în urmă
Germana,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Alte limbi străine,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Pe e) nu il stii?