Matematică, întrebare adresată de denisa722353, 8 ani în urmă

va rogg sa ma ajutati la ex 22,23,24,25.Dau coroana (55 puncte)!​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Rai14
2

La 25 nu am stiut....

Anexe:

denisa722353: nu conteaza, multumesc multtt oricum❣❣
albatran: salut, cum adica nu conteaza?si multumesc ORICUM??/si asa ai pus (prea) multe si ti-a facut (prea ) multe...trebuiau mii de multumiri....poate dat viitoare va ganditi amandoua sa nu va mai jucati de-a cine face toaat tema si cine o ia de-a gata...
denisa722353: Ma refeream ca nu comteaza ca nu a stiut ex 25! Nu cred ca trebuie sa se bage toata lumea in treaba mea, dar mna.... I-am multumit, ii dau coroana daca m-ai primesc vreun raspuns si gata. Si nu mmi-a facut toata tema, am m-ai avut ff multe exercitii inainte si pe acestea nu le-am stiut! Poate unele persoane nu au un ajutor la teme!
denisa722353: si daca eram pers din aia nesi o lasam sa imi faca tema si nu ii mai dadeam Multumesc si Coroana, asa ca te rog abtinete!
albatran: buna sear denisa...mai mai mai ce fata generoasa, ea iti face 80% din o cerinta EXAGERATA si tu "dai" un multumesc (dupa ce i-am dat eu) si coroana.....uiti insa cecva..AICI treaba FIECARUIA este si treaba celorlalti./.de aceea ai tu temele facute de ALTII...daca eram EU "nesi" si stergeam tema ca e prea mare, cam cum ar fi fost??poateca am lasat-o ( m-am 'abtinut') din RESPECT pt MUNCA lui Rai14,,la asta nu te gandesti???
albatran: seara buna!!
Alte întrebări interesante