Limba română, întrebare adresată de rosica2, 9 ani în urmă

va rogg! vreu o compunere cu titlul in padure in care sa folositi urmatoarele verbe:au inverzit,alearga ,zumzaie,susura,adie,am vazut,vom reveni. Va rog!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de glodeanuclaudia
1
IN PADURE:

Au inverzit copacii.Veselele albine zumzaie linistitor prin padurea tanara.Raul susura printre stancile prapastioase iar vantul adie incet leganand firele verzi si proaspete ale ierbii verzi ca smaraldul.
Dintr-o data linistea a fost intrerupta atunci cand am vazut cum un copil alerga vesel deranjand linistea oferita de codru.buburuzele mergeau din floare in floare imprasiind parfumul inmiresmat al viorelelor.
din pacate nu am mai putut sa admir frumusetile indelugate al padurii fiind intrerupta de strigatele puternice ale familiei.DAR vom reveni farte curand in paradis.
sper ca te-am ajutat

rosica2: What?? e ...uimitoare ....amm nu mai am cuvinte! iti multumesc!
glodeanuclaudia: cu placere imi dai coronita/
rosica2: paii...nu stiu
glodeanuclaudia: de ce?
glodeanuclaudia: multumesc
rosica2: Cu placere !
Răspuns de sobohatteodora
0
a venit primavara, copacii au inverzit , iepurasii alearga , albinele zumzaie iar eu cu familia mea ma simt minunat in natura .eu am vazut in mijlocul padurii , un izvor care susura de rasuna jumatate din padure.noi trebuie sa plecam dar vantul adie printre crengi de parca si-ar lua la revedere de la noi.sper sa revenim curand.
Alte întrebări interesante