Limba română, întrebare adresată de baciucuandreear, 8 ani în urmă

VĂ ROGGG FRUMOSSS!!!!

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de dianaiftodi
0
Anotimpul melancoliei a sosit. Frunzele aramii ca chihlimbarul , putin cate putin cad cu jale. Ploaia de frunze nu se mai oprea la venirea vantului rapid si furios,ca un spirit nelinistit. Grandoarea cu care stropii de ploaie cad, face ca aceasta cadere sa se transforme in dans mirific ca un ritual stravechi. Stropii de apa se multiplicau la caderea pe pamantul rece si maro la fel ca un copac uscat. Coana Toamna goneste intr-un vartej maroniu peste tinuturile cu case infrigurate si parca pustii. Daca te urcai pe un deal puteai vedea acel sat dinspre est, parca pictat cu culoarea ambrei la fel ca într-un tablou. Acesta este anotimpul mortii temporare, pentru ca stim cu totii ce se va intampla la primavara: natura va invia. (Sper ca te-am ajutat! )

baciucuandreear: Nu ai folosit in ea ce trebuie
dianaiftodi: acusi mai incerc
baciucuandreear: Ok astept!!!
dianaiftodi: Era o zi minunata de toamna.Privind pe fereastra am surprins un peisaj minunat . Totul era acoperit de mantia din frunze a toamnei,atat de moale si in acelasi timp cu un aspect impresionant. Oamenii se pregateau pentru iarna geroasa care se apropia cu pasi repezi si inghetati.Dupa parerea mea fiecare anotimp are ceva aparte care il face special asa ca trebuie sa ne bucuram de ele!
dianaiftodi: e bine?
baciucuandreear: Pai in compunere trebuie sa am : 3 cuvinte din canpul lexical al sentimentelor , 2 cuvinte din familia lexicala a frunzelor si 2 cuvinte derivate.
Alte întrebări interesante