Limba română, întrebare adresată de mariuca875, 8 ani în urmă

Va rogggg ajutatima dau coroana

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Anneb2906
1
Eu și prietena mea, Maria, ne-am hotărât să plecăm într-o excursie, sa căutăm o peșteră de care, ce-i adevărat, auzisem de ceva timp, și bineînțeles, noi fiind curioase, ne-am hotărât să plecăm. Într-un final, am ajuns acolo, am găsit peștera, ne așteptăm să fie o peșteră mare, și ne era frică, cumva sa intrăm acolo, amândouă ne spuneam reciproc să intrăm, și într-un final, am intrat. Am mers noi cât am mers și am ajuns la un zid, eu am avut noroc că Maria se gândise la toate și a luat și o lanternă, a aprins lanterna, ne-am uitat într-o parte, în altă și am văzut că defapt nu era chiar așa de mare și înfricoșător cum ne așteptasem noi. Am mai stat puțin pe acolo și am plecat acasă.
Sigur va fii de neuitat

mariuca875: multumesc mult o sa te ajut si eu pe tine
Anneb2906: Nu ai pentru ce! Sper să-ţi fie de folos
mariuca875: asa sper si eu
Răspuns de ioneladumitrach
2
Clasa a V-a... primul meu an de gimnaziu a fost minunat. Nu imi voi uita colegii, de fapt nu pot sa fac asa ceva. Am intalnit profesori minunati care m-au invatat numai de bine si care m-au ocrotit de orice lucru rau mi s-ar fi putut intampla. Mai ales colegii mei au fost poate cei mai amuzanti... Si ma bucur ca la anul, cand vom fi clasa a VI-a, vom fi o familie la fel de unita ca pana acum! Ceea ce ma bucura foarte mult. 
Pacat ca avenit vacanta mare....Uf, o sa imi fie asa dor de colegii mei, 3 luni ne despart, insa de la toamna o facem lata... din nou!
Clasa a V-a a fost unul dintre cele mai placute momente ale vietii mele. Nu o voi uita niciodata.



mariuca875: multumesc mult
ioneladumitrach: cu placere
ioneladumitrach: mersiii
ioneladumitrach: tiam dat sila cealalta intrebare
Alte întrebări interesante