Engleza, întrebare adresată de Utilizator anonim, 9 ani în urmă

VA ROGGGG REPEDE TRADUCETI TEXTU REPPPPPPEDE it is difficult to sit still and think about lessons in may.the days are long and warm.the trees are bare.fields and meadows are green.everything is in inviting you outside.wild flowers are in blossom.the first snowflakes are falling down.colourful butterflies are flying above the flowers.what fun it is to play in the forest,swim in the river and go for a picnic.the melting snow changes the earth.the birds are building their nests and sitting patiently on their eggs.each may day brings you closer to the summer vacation.are you ready sor fun?


Geta1955: In luna mai nu ninge si nici nu mai exista zapada care sa se topeasca....

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Geta1955
0
E dificil sa sezi linistit si sa te gandesti la lectii in mai. Zilele sunt lungi si calde. Copacii sunt desfrunziti. Campii si pajisti sunt verzi. Totul este in a te invita afara. Flori salbatice sunt in floare. Tocmai cad primii fulgi de nea. Fluturi plini de culoare zboara pe deasupra florilor. Ce amuzant e sa te joci in padure, sa inoti in rau si sa mergi la picnic. Zapada care se topeste schimba pamantul. Pasarile isi construiesc cuiburile si sed linistite pe oua. Fiecare zi de mai te aduce mai aproape de vacanta de vara. Esti gata de distractie?
Răspuns de doinitanegru1998
0
este dificil sa stai si sa te gandesti despre lectii in mai,zilele sunt lungi si calde,copacii sunt goi,cimpurile si pajistele sunt vierzi.fulgii de zapada sunt in scadere,fluturii colorati zboara sus in jurul florilor.ce de distactiv sa te joci in padure sa inoti in riu sau sa te duci la picnic  topirea zapezii schimba pamantul pasarile isi construiesc cuiburile si se amplaseaza rabdatoare pe ouale lor  fiecare zi de mai aduce tot mai aproape vacanta de vara esti gata pentru distractie?
Alte întrebări interesante