Matematică, întrebare adresată de Utilizator anonim, 9 ani în urmă

va rogggggggg urgentttttttt​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de ciupefoto
1

Răspuns:

F(1)=0;   f(2)=1³=1; f(-1)=(-2)³=-8 ;  f(-3)=(-3)³=-27

Explicație pas cu pas:


Utilizator anonim: ma mai ajuti un pic
Utilizator anonim: f(1)=(1+2)la a 4; f(2)=(2+2) la a 4 ;f(-1) =(-1+2)la a 4;f(-2)=(-2+2) la a 4
Utilizator anonim: imi poti face grqficul la exercitiul care mi-ai răspuns
ciupefoto: am inchis intre timp
Alte întrebări interesante