Limba română, întrebare adresată de francesca12288, 8 ani în urmă

va roog mult am nevoie urgent de un rezumat (jurnalul unui pusti) volumul 1,2,3. Cat de lungi si explicite va rooogg dau coroana!!!! ​


voli3: Eu ti am răspuns mai mult cu ce se intampla in volumul 1 dar ar putea fi si la general
voli3: Sper ca am scris cam tot ce era esențial
francesca12288: nu e problema,mersiii chiar m ai ajutat!
voli3: Cpl

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de voli3
1
In aceste volume este vorba despre un copil pe nume Greg ce se confrunta cu scoala gimnaziala. Acesta are si un frate mai mare care ii face numai farse ce nu il prea ajuta, in timp ce fratele lui mai mic face a grămada de porcarii si vina pică le el .
Prietenul sau este mai copilaraos si nu prea înțelege cum sa fie un copil cool asa cum vrea Greg,deaoarece părinții lui sunt foarte stricți. Personajul principal încearcă mereu sa le atragă atenția fetelor dar grupul lui de prieteni nu este de mare folos.
La un moment dat vrea sa se înscrie in echipa școlii de box, doar ca nu este chiar pt el acest sport ,cu toate astea nu a renunțat si a vrut sa ajungă căpitanul echipei pana cand prietenul sau i a luat o inainte .



Aceasta poveste este scrisă sub o forma de jurnal , este o banda desenata amuzanta pentru copiii de gimnaziu . La începutul cărții Greg ne povestește cum acest jurnal a fost ideea mamei sale nu a lui, dar si cum el in viitor vrea sa fie faimos ca sa le faca in ciudata bătăușilor ce il agresat





Sper ca te am ajutat!

francesca12288: Multumesc muuulttt!!
voli3: Stiu ca e ciudat ca te intreb dar
voli3: Ai zis ca dai coroana
voli3: DCWi
voli3: Deci*
francesca12288: da iti dau dar nu imi arata acm sa iti dau cand imi arata gen sa iti evoluez iti dau coroana
voli3: Okokokokok
Alte întrebări interesante