Limba română, întrebare adresată de sandu23, 9 ani în urmă

VA ROOG REZUMAT LA SINGUR PE LUME,,????????


Alegriafrumusica: Dc ai pus ?
icecon2005: chiar merita sa o citesti
Alegriafrumusica: Da,e foarte frumoasa
Rosailla: si eu m-am apucat sa o citesc, dar nu am mai terminat cartea
icecon2005: ti-am scris cam ce mi-am amintit...am citit-o cu mai multi ani in urma

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de icecon2005
17
Este povestea unui copil pe nume Remi, orfan, crescut de un zidar pe nume Jerome si de sotia acestuia tusa Barberin. La un moment dat Jerome este accidentat si il inchiriaza pe Remi unei trupe de actori ambulanti condusa de Vitalis, (dar intre timp Remi aflase ca este orfan.)
La un moment dat Vitalis este arestat pentru 2 luni. Aceasta perioada Remi o petrece cu doamna Mulligan si fiul paralizat al acesteia Arthur.
Dupa 2 luni isi reia viata cu Vitalis. Il va intalni pe groaznicul Garofoli care era un hot de copii si pe micul Mattia .
La Paris, Vitalis moare de frig si Remi va fi primit de un gradinar care are 3 copii.
El ii place de una din fetele acestuia pe nume Lise. o fetita care nu vorbea.Cand gradinarul va fi arestat isi reia viata de actor ambulant alaturi de Mattia care l-a ucis pe Garofoli.
la un moment dat ajunge intr-o mina unde il inlocuieste pe fratele Lisei si v-a fi blocat acolo alaturi de alti mineri, dar pana la urma vor fi salvati
Remi si Mattia ii fa co surpriza tusei Barberin cumparandu-i o vaca. Apoi Remi ajunde la familia de tainuitori Driscoll care se lauda a fi parintii acestuia.
Remi ajunde si la inchisoare dar reuseste sa fuga
Apoi o regaseste pe doamna Mulligan care calatorea cu Arthur si Lise. Aceasta ii va spune ca este mama lui naturala, dar mic fiind l-a furat un unchi, James Mullligan. Cand a crescut, s-a casatorit cu Lise si a avut un copil cu aceasta.
Mattia prietenul lui bun a devenit mare muzician

Utilizator anonim: vii si pe pagina mea ma ajuti si pe mine te rog iti dau coronita
alexia6007: Ms
Alte întrebări interesante