Limba română, întrebare adresată de ralucakak, 8 ani în urmă

Va rooog mult..O compunere cu o povestire de groaza (despre fantome, strigoi, vârcolaci) povestită sau auzita de către săteni, crezute de săteni... gen in 20 -25 randuri


ralucakak: Gen legenda
ralucakak: Sau chestii

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de spookyclever
7
*remake*


---------O poveste infricosatoare-------
Astazi am decis sa vorbesc despre o poveste infricosatoare , care s-a intamplat cu ceva timp in urma, in satul nostru. Multi satenii au zis ca au auzit niste sunete ciudate din padure. Eu nu am auzit nimic, pentru ca stau mai departe de acea padure. In prima saptamana , se auzea noaptea un marait de varcolac,care se auzea din ce in ce mai tare. Oamenii au crezut primele doua zile ca au fost doar niste caini, dar dupa si-au dat seama ca esre un marait de varcolac. In a doua saptamana, un satean a vazut ceva infricosator. Era ca o fantoma.
"Cand ma intoarceam la munca,cu masina, in jur de ora 23:00 , am vazut pe trotuar o fata , care avea niste haine negre si parul gri spre negru. Arata ciudat, ochii ei erau negri si fata palida. M-am uitat la ea, si dintr-o data, am auzit ceva. Telefonul meu cazuse. Mi-am luat telefonul de pe jos,iar dupa am vazut ca acea fata disparuse. De atunci nu o mai iau pe acel drum." Dar din fericire, totul s-a terminat in cam doua saptamani. Satenii nu au mai fost asa speriati sa iasa dupa ora 22 din casa, si persoana care venea mai tarziu de la munca , se intoarce pe acelasi drum ca inainte, si cu siguranta nu a mai vazut nimic ciudat sau infricosator in drum spre casa. Imi pare rau pentru sateni, ca le era frica sa iasa din casa si li se intamplau lucruri ciudate, dar sunt si fericita ca eu nu am auzit nimic si nu mi s-a intamplat nimic înfiorator. Chiar daca acest lucru s-a intamplat mai de mult timp, nimeni nu stie inca ce a fost.


Sper ca te-am ajutat!
Alte întrebări interesante