Limba română, întrebare adresată de vasileandrastefania, 8 ani în urmă

va rooog repedeee dau coroana​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de didi516
0
1- Inca imi amintesc banchetul de clasa a opta de parca a fost ieri. Abia asteptam momentul acesta si eram entuziasmata sa iau si eu parte la asemenea eveniment.
2- Tin minte bine ca eram tare bucuroasa si parca rabdarea mea disparea din ce in ce mai repede. Cand am ajuns in sala ma simteam nemaipomenit. Exact ca o printesa. Ma simteam special, cum nu m-am mai simtit pana acum.
3- Aveam o rochie sclipitoare exact ca stelele de pe cerul bland al noptii de vara. Rochia era de o nuanta bleu care era culoarea mea preferata. Parul meu blond era impletit intr-o coada lunga si la capat era legat cu o panglica de culoarea rochiei. Si celelalte fete erau frumoase, dar in mintea mea eu le intreceam pe toate.
4- Toti am dansat si ne-am distrat copios. Muzica rasuna iar chipurile zambitoare umpleau incaperea de voie buna. Pana si profesorii ni s-au alaturat, iar seara mergea din ce in ce mai bine.
5- Cand a venit tortul, toti radeam si faceam poze. Eram emotionati, dat fiind ca e ultimul moment impreuna ca o clasa si parca nu mai puteam sa ne tinem sentimentele in loc. Lacrimi de bucurie si poate de parere de rau ca se termina acesti ani frumosi de gimaziu isi faceau loc pe fetele tuturor. Ne-am revenit cu greu, insa tot ne-am revenit.
6- Tare bine m-am simtit la acel banchet si as putea sa retraiesc aceasta oportunitate de o suta de ori si sunt sigura ca nu m-as plictisi vreodata.
Alte întrebări interesante