Studii sociale, întrebare adresată de Utilizator anonim, 8 ani în urmă

Vă rooogg multtt,dau coroniță și tot ce vreți ,voi!!Mâine trebuie sa o predau,vă roog,vă voi ajuta și pe voi data viitoare!!Sunt f disperată!​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Mark152
1

Buna,:)

A fi tolerant este benefic intotdeauna ,din motiv ca anume aceasta valoare sta la baza unei societati ideale,in care nu ar avea prejudicii si steriotipuri fata de ceilalti oameni,judecandu-i dupa aparenta etnica,religie,etc.

Noi insasi ,azi ne-am invatat sa-i judecam pe altii,neatragand atentia la propriile greseli.A fi tolerant inseamna a fi om si a intelege identitatea cuiva,ca si sentimentele acestuia sunt mai presus decat egoismul nostru.

Fii tolerant-fii om.Iubeste oamenii pentru ceea ce sunt ei,dar nu pentru imaginea falsa construita.

  • Mult Succes la teme!Sper ca îţi place compunerea mea! :)


Utilizator anonim: multumesccc fff multtt!❤️❤️☺️☺️
Mark152: Cu mare drag! :)
Răspuns de ion1691h
1

Răspuns:

Este bine sa fi tolerant, deoarece toti subtem egali si avem aceleasi drepturi. Daca noi vom fi toleranți, ne vom face multi prieteni, de la care, putem învăța foarte multe. Daca acestia sunt de o alta nationalitate, ne pot spune despre traditiile lor, despre istoria lor, si cine stie.....poate cândva aceste informatii ne vor ajuta. Cinsider ca trebuie sa fim toleranti, sa nu discriminam pe nimeni, deoarece toti suntem egali si avem aceleasi drepturi.!


Utilizator anonim: mss multt! ☺️☺️☺️
Alte întrebări interesante