Limba română, întrebare adresată de AmiCeban, 9 ani în urmă

VA ROOOOG E FOARTE URGENT!!!!!!!!
descrie un peisaj din memorie, eventual,dupa o excursie in sinul naturii, folosind timpul trecut. Utilizeaza cit mai multe epitete , comparatii. Prezinta mai multe detalii despre :
a) tipul peisajului,
b) localizarea lui,
c) anotimpul in care l-ai vizitat,
d) formele, culorile, luminile vazute, sunetele auzite, mirosurile sesizate,
e) impresia generala pe care ti-a produs-o acest loc.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de mihaionofrei590
12
In vacanta mare am fost la mare , tipul peisajului era foarte frumos si .Am fost cu familia  la mare la mamaia. Noi am fost in anotimpul vara. am vazut culori calde si sunete frumoase de la mare si muzica. acel lac mia facut o inpresie frumoasa o sa-l vizitez si anul viitor.

mihaionofrei590: dai coroana
AmiCeban: ITI VOI DA
AmiCeban: acum nu pot
AmiCeban: ma poti ajuta la inca o intrebare?
AmiCeban: e la istorie
mihaionofrei590: da
AmiCeban: descrie un peisaj din memorie, eventual,dupa o excursie in sinul naturii, folosind timpul trecut. Utilizeaza cit mai multe epitete , comparatii. Prezinta mai multe detalii despre : tipul peisajului, localizarea lui, anotimpul in care l-ai vizitat, formele culorile luminile vazute sunetele auzite mirosurile sesizate, impresia generala pe care ti-a produs-o acest loc.
AmiCeban: am incurcat intrebarea
AmiCeban: asta e
AmiCeban: Discuta la tema:Conditiile naturale si nivelul de dezvoltare.Formuleaza o concluzie referitoare la situatia Olandei. Compar-o cu cea in care se afla tara noastra.
Alte întrebări interesante