Limba română, întrebare adresată de cdenisag53, 8 ani în urmă

VA ROOOOG! MACAR JUMATE DE PAG A4!!!!! AM NEVOIE DE AJUTOR URGENT!!!!! ​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de tigrulcelbun175
1

Răspuns:

În opinia mea cartea chiar daca este tipărită sau in format electronic este importanta ptr noi ,deoarece contribuie la educarea ,dezvoltarea individuală , modelează caractere , ne face mai sensibili .

În primul rând in zilele noastre avem o cerere mare de informații, multi oameni optează ptr internet atunci cand vrea sa citească o carte, deoarece informațiile ajung mai ușor la noi .Astăzi tot mai mulți tineri aleg cartea in format electronic fiindcă nu iti ocupă spatiu ,pot fi găsite si in versiune gratuită. Se vorbește mult despre păduri , ptr a se reduce numărul defrisarilor de copaci si eu aleg varianta electronica .

În al doilea rand chiar daca am citit o carte in format electronic si as compara o cu o carte tipărită as constata ca in ambele cazuri putem avea si avantaje si dezavantaje ,dar cu toate acestea , alegerea mea este cartea in format electronic .Poate ca asa este menit întotdeauna trebuie sa ne despărțim si sa mergem in pasi cu timpul si schimbarile care au loc de fiecare dată , tot ce este nou , consider ca atrage ca un magnet .Societatea evoluează cu o viteză mare, lucrurile pe care azi le considerăm tehnologie de ultima generatie le vom da uitării ptr cele care vor veni maine .

În concluzie cărțile voluminoase sunt grele , e mai bine sa citesti o carte intr un mod mai comod sa tii in mâna o tableta , telefon ptr ca te relaxezi ,este opțiunea cea mai rapida si practica ptr noi toti .


cdenisag53: ău, ok
tigrulcelbun175: Am sa iti fac cate 2 sau 3 exercitii la care sunt sigur .Identifica tema textului ; Temă este Internetul lucrurilor ne este scos in evidenta faptul că această tehnologie va aduce imbunatatiri in viata noastra .
tigrulcelbun175: 2 )Asemanari calculator si internet asemanari calculator si internet se conectează deosebire ar fi altfel de internet va fi separat de calculator
tigrulcelbun175: 3 )Extrage din text o structura specifica limbii vorbite eu as scrie aici textul de la început Internetul( lTuturor ) lucrurilor zis si Internet of Thing zis si lot Internet of Everifing sau Internet of Me limba vorbită engleza si romana termeni din câmpul lexico semantic Internet - calculator - televizor - mobilele- frigider
tigrulcelbun175: 4 la ex 4 cred ca ar fi un text non literar deoarece in textul științific sunt prezenți termeni specifici unui anumit domeniu de cercetări . Prezinta utilizarea aparatelor instrucțiuni de montare accentuează si descrie caracteristici reale ale obiectului
tigrulcelbun175: 4 cred ca i exercițiul 5 . raspuns a ) si c )
tigrulcelbun175: 6 )Ofera 2 argumente ca fragmentul a fost luat dupa un blog . 1 este un text scris accesibil publicului 2 este un site web cu postari
tigrulcelbun175: 7 )lSe pot face schimbări mari in viata noastra si totul este datorat si depinde de un dispozitiv inteligent .
tigrulcelbun175: Gata , mi a părut ieri rau ca mi ai spus sa te ajut si te am refuzat dar aseara m am gandit si am facut ceva mai am exercițiul 8 si 9 compunerea mai tarziu le fac si pe cele 2 .
tigrulcelbun175: Te rog sa imi răspunzi si daca le scrii asa cum sunt aici sa imi spui la scoala daca au fost toate exercițiile bine . le am scris aici deoarece le fac pe bucăți ti am spus că iti ia timp sa faci mai multe exerciții mai am si eu multe exerciții mai fac si varului meu fratelui de aceea ti am spus pune o întrebare cu unu sau doua exerciții atât poate eu stiu din cele 10 exerciții doua vine alt copil si face alte 2 si tot asa .
Alte întrebări interesante