Limba română, întrebare adresată de SarcasticKid, 9 ani în urmă

VA ROOOOG REPEDEEE ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆Redacteaza o compunere, de 150-250 de cuvinte, in care sa relatezi o intamplare (reala sau imaginara) petrecuta in timpul unei drumetii. In compunerea ta, trebuie:
- sa relatezi o intamplare, respectând succesiunea logica a evenimentelor
-sa precizezi doua elemente ale contextului spatio-temporal
- sa ai un conținut adecvat tipului de text și cerinței formulate
-sa respecți precizarea referitoare la numărul de cuvinte

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de CamelutzaPipa
2
Totul a-nceput sambata, cand am plecat cu parintii mei si cu cel mai bun prieten intr-o drumetie, in padure. Era ora 10 dimineata. Toate lucrurile erau pregatite. Am plecat. Afara era innorat. Soarele era ascuns printre nori. Nu parea ca va fi o zi buna. Am intrat in padure. Desi am mai fost aici, totul era acum altfel: parca padurea nu mai era asa de primitoare, luminoasa si ma simteam ciudat, oarecum singur, desi toti erau langa mine. Pe masura ce inaintam, padurea se intuneca tot mai mult. Am auzit pasi in spate. M-am intors, dar nu era nimic. Cand m-am intorsa la loc toti cei cu care am venit disparusera! M-am panicat. Ce se intampla?! Picioarele imi tremurau si dintr-o data am simtit cum ceva ma strangea de gat! Si-am inchis ochii... M-am trezit, pe jos, inconjurat de parintii mei, de cel mai bun prieten si niste medici. Lesinasem din cauza lipsei de calciu!

SarcasticKid: Mulțumesc mult pentru răspuns ♡♡
CamelutzaPipa: Cu placere!
Răspuns de stefaniadorina
1
In prima duminica din luna mai plecam cu clasa in Dobrogea sa urcam pe muntii Macin. Trezirea este la cinci dimineata. Nerabdatori si entuziasti ne pregatim de plecare. Ghid ne este doamna profesoara de geografie, organizatoarea drumetiei. Drumul este lin iar noi veseli cantam in autocar. Ajungem la poalele muntelui mai devreme decat a fost planificat iar acest lucru este bine pentru noi. Doamna profesoara precizeaza inca o data scopul drumetiei pentru ca toti sa fim atenti la peisaj. Suntem numai ochi si urechi la explicatii. Muntii avand aspect de deal si fiind usor accesibil pornim entuziasti spre varf. Toti suntem echipati corespunzator. Suntem incantati de tot ce ne inconjoara. Privim si lum notite tot drumul. Este pentru prima data cand lectia de geografie se desfasoara in natura. Totul este neasteptat pentru noi veniti din oras unde nu prea avem aer curat si vegetatie multa. La jumatatea drumului facem popas si schimbam impresii. Suntem mirati ca acesti munti au fost atat de puternic erodati iar acum au aspectul unui deal. INcheierea te rog sa o faci tu.

SarcasticKid: Mulțumesc mult pentru răspuns ♡♡
Alte întrebări interesante