va roooooooogggg ajutorrr, va rooogg
Anexe:
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
1
Răspuns:
a. x=9
b. x= 4
Explicație pas cu pas:
a.
2 + [1-(7-x) ] = 5
2 + 1 - (7-x) = 5
3-7+x= 5
x= 5-3+7= 9
b.
[ (3 x -12):(-3)+5] + x = 9
3 x (x-4)/3 +5 + x =9
x-4+ 5 +x = 9
2x= 9+4-5= 8
x= 14/2 = 4
Răspuns de
1
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
a) 2+[ 1 - (7 -x) ] = 5
1 - (7 -x) =5-3
- (7 - x) = 2-1
-7 +x = 1
x= 1+7
x=8
c) [(3x - 12) : ( -3) +5] +x =9
[ 3(x-4) : (-3) +5 ] = 9 -x
- (x-4) +5 = 9-x
-x +4 +5 =9-x
-x+x = 9-4-5
0=0
x=0
Alte întrebări interesante
Limba română,
8 ani în urmă
Limba română,
8 ani în urmă
Limba română,
8 ani în urmă
Chimie,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Engleza,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă