vă rooooooooog!!!!!!!!
Anexe:
![](https://ro-static.z-dn.net/files/d88/acc86b20ebc048d810066e2a4dfa386e.jpg)
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
1
Explicație pas cu pas:
8+6×[4+27:(0+u×9)]=49+10:10
8+6×[4+27:(u×9)]=50
6×[4+27:(u×9)]=50-8
6×[4+27:(u×9)]=42
4+27:(u×9)=42:6
4+27:(u×9)=7
27:(u×9)=7-4
27:(u×9)=3
u×9=27:3
u×9=9
u=1×9
u=9
sper ca am fost de ajutor!si daca vrei îmi poți da coroană
bobo559:
Mulțumesc
Alte întrebări interesante
Limba română,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Limba română,
8 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă