Limba română, întrebare adresată de test009, 8 ani în urmă

Va rooooooooooooog!!!!

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de AlishaMasha
2

Franta este una dintre cele mai frumoase tari ale lumii. Cand ma gandesc la aceasta tara, imi vin in minte obiectivele turistice care trebuie vizitate de oricine, macar o data, cultura lor, fiind una minunata, avand un impact puternic asupra fiecarui vizitator, sau chiar asupra locuitorilor. In aceeasi ordine de idei, frumusetea Frantei poate fi exemplificata prin foarte multe aspecte: felul in care sunt construite cladirile (stil baroc, gotic, renascentist) nu pot fi trecute usor cu vederea, cerand sa fie fotografiate de fiecare trecator. In acelasi timp, chiar daca exista sate mai putin vizitate, asta nu inseamna ca nu au un aer curat, frumos, care sunt sigura ca m-ar îmbia odata ajuns/a acolo. As admira priceperea celor care, intr-o zi, au creeat tot ceea ce imi imaginez ca as putea vedea acolo.

Sa nu uitam de unul dintre cele mai importante aspecte ale Frantei: nelipsita eleganta. Cei pasionati de asta (printre care eu) sunt sigur/a ca ar fi inspirati de stilul oamenilor din aceasta tara. Gusturile celor din Franta reflecta un echilibru foarte dragut, chiar perfect as putea spune intre spiritualitate, viata de zi cu zi, si felul unic... de a fi.

In concluzie, Franta este o tara pe care trebuie sa o vizitez, fara dar si poate. Obiectivele ei turistice sunt populare din motive bine intemeiate, dar asta nu inseamna ca nu exista alte multe elemente care trebuie ratate.

Alte întrebări interesante