Limba română, întrebare adresată de Andrada2006, 9 ani în urmă

Vaaaa rooog..urgent!!!!ALCATUIESTE UN TEXT DE 5-6 ENUNTURI FOLOSIND GRUPURILE DE CUVINTE S-AU IMPRIETENIT,S-AUJUCAT,LA MUNTE SAU LA MARE,,S-AU DESPARTIT. DA-I TITLU POTRIVIT.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de adiadyta
12
Intr-o zi Mihaela s.au dus impreuna cu parintii ei la Mare.Dar ea e era suparata ca nu avea cu cine sa se joace.Ea a stat ce.a stat si s.a gandit sa.si faca prienteni noi.In fata ei era o fetita de seama ei.Au vorbit apoi s.au imprietenit.
Mihaela i.a spus fetitei vrei sa ne jucam cu mingea ?,fetitita i.a raspuns ca vrea s.au mai jucat si alte jocuri si au devenit cele mai bune prietene.Dar parinti Mihaelei o chemau .Fetitele au plans una de cealalta ca nu mai pot sa se intanleasca dar Mihaelei i.a venit o super idee.I.a spus fetei sa ii dea numarul de telefon.Si asa fetele s.au despartit  sper sa te ajute!

adiadyta: npk
Răspuns de monamaria
43
MIHAI si Ionut au fost la mare cu parintii.Acolo s-au impietenit cu Maria si s-au jucat impreuna.Ei s-au gandit unde sa petreaca vacanta de vara anul viitor la munte sau la mare.Ei s-au despartit cu bine la sfarsit de vacanta.

monamaria: titlu Ganduri de vacanta
Alte întrebări interesante