Varianta 5,pleease ! <333
Anexe:
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
1
|radical din5-3|=3- radical din5. Ma =( 3- radical din5+3+ radical din5)/2=6/2=3;; Mg=radical din(3-radical din5)(3+ radical din5)=radical din9-5= radical din4=2.;;punctul2) -3≤x+2≥3|-2⇒-5≤x≥1 ⇒x∈(-∞;-5] reunit cu[1;+∞). AIntersectat cu B={3;4;5;6;7......}. punctul3) pt x=-5⇒ -5+5/25-9=0;;punctul 4)unghiul dintr AD' si B'C este unghiul dintr AD' si A'D ( deoarece B'C paralel cuA'D) si este egal cu45 grade
Anexe:
saoirse1:
unghiul de la punctul 4 are 90 de grade. imi cer scuze pt greseala
Răspuns de
1
SUBIECTUL 1:
[tex]1)~~m_g = \sqrt{(| \sqrt{5}-3|)(3+\sqrt{5})}= \\ =sqrt{(3-\sqrt{5})(3+\sqrt{5})}=\sqrt{9-5}= \sqrt{4}= \boxed{2}[/tex]
[tex]2) \\ |x+2| \geq 3 =\ \textgreater \ A = (-\infty,~ -5] \bigcup [1, ~+\infty) \\ x \in Z~si~x \geq 3 =\ \textgreater \ B = \{3; ~4; ~5; ~6; ~7;~...\} \\ =\ \textgreater \ A\bigcap B = B ~~deoarece ~~B \subset A [/tex]
4) Rezolvarea o gasesti in primul fisier atasat.
SUBIECTUL 2:
[tex]1a)~~~ x \in R - \{-1 ;~+1\} \\ 1b) \\ \displaystyle E(x) = \frac{x+1}{x^2+1}:\left( \frac{x+3}{4x-4}- \frac{1}{x-1} \right) \cdot \left( 1-\frac{1}{x+1} \right) = \\ \\ = \frac{x+1}{x^2+1}:\left( \frac{x+3}{4(x-1)}- \frac{4}{4(x-1)} \right) \cdot \left( \frac{x+1-1}{x+1} \right) = \\ \\ = \frac{x+1}{x^2+1}: \frac{x+3-4}{4(x-1)}} \cdot \frac{x}{x+1} = \frac{x+1}{x^2+1}: \frac{x-1}{4(x-1)}} \cdot \frac{x}{x+1} =[/tex]
[tex]\displaystyle =\frac{x+1}{x^2+1}: \frac{1}{4}} \cdot \frac{x}{x+1} = \frac{x+1}{x^2+1}\cdot 4 \cdot \frac{x}{x+1} = \\ \\ =\frac{(x+1) \cdot 4 \cdot x}{(x^2+1)(x+1)}= \boxed{\frac{4x}{x^2+1} }~~~cctd \\ \\ 1c)\\ D_{4} = \{ -4;~-2;~-1;~1;~2;~4 \}\\ x^2+1 = -4 ~~=\ \textgreater \ ~ x \notin Z \\ x^2+1 = -2 ~~=\ \textgreater \ ~ x \notin Z \\ x^2+1 = -1 ~~=\ \textgreater \ ~ x \notin Z \\ x^2+1 = 1 ~~~=\ \textgreater \ x = 0 \\ x^2+1 = 2 ~~~=\ \textgreater \ x = 1 \\ x^2+1 = 4 ~~=\ \textgreater \ ~ x \notin Z \\ =\ \textgreater \ x \in \{0;~1\} \\ \\ a[/tex]
2) Rezolvarea o gasesti in ultimele doua fisiere atasate.
[tex]1)~~m_g = \sqrt{(| \sqrt{5}-3|)(3+\sqrt{5})}= \\ =sqrt{(3-\sqrt{5})(3+\sqrt{5})}=\sqrt{9-5}= \sqrt{4}= \boxed{2}[/tex]
[tex]2) \\ |x+2| \geq 3 =\ \textgreater \ A = (-\infty,~ -5] \bigcup [1, ~+\infty) \\ x \in Z~si~x \geq 3 =\ \textgreater \ B = \{3; ~4; ~5; ~6; ~7;~...\} \\ =\ \textgreater \ A\bigcap B = B ~~deoarece ~~B \subset A [/tex]
4) Rezolvarea o gasesti in primul fisier atasat.
SUBIECTUL 2:
[tex]1a)~~~ x \in R - \{-1 ;~+1\} \\ 1b) \\ \displaystyle E(x) = \frac{x+1}{x^2+1}:\left( \frac{x+3}{4x-4}- \frac{1}{x-1} \right) \cdot \left( 1-\frac{1}{x+1} \right) = \\ \\ = \frac{x+1}{x^2+1}:\left( \frac{x+3}{4(x-1)}- \frac{4}{4(x-1)} \right) \cdot \left( \frac{x+1-1}{x+1} \right) = \\ \\ = \frac{x+1}{x^2+1}: \frac{x+3-4}{4(x-1)}} \cdot \frac{x}{x+1} = \frac{x+1}{x^2+1}: \frac{x-1}{4(x-1)}} \cdot \frac{x}{x+1} =[/tex]
[tex]\displaystyle =\frac{x+1}{x^2+1}: \frac{1}{4}} \cdot \frac{x}{x+1} = \frac{x+1}{x^2+1}\cdot 4 \cdot \frac{x}{x+1} = \\ \\ =\frac{(x+1) \cdot 4 \cdot x}{(x^2+1)(x+1)}= \boxed{\frac{4x}{x^2+1} }~~~cctd \\ \\ 1c)\\ D_{4} = \{ -4;~-2;~-1;~1;~2;~4 \}\\ x^2+1 = -4 ~~=\ \textgreater \ ~ x \notin Z \\ x^2+1 = -2 ~~=\ \textgreater \ ~ x \notin Z \\ x^2+1 = -1 ~~=\ \textgreater \ ~ x \notin Z \\ x^2+1 = 1 ~~~=\ \textgreater \ x = 0 \\ x^2+1 = 2 ~~~=\ \textgreater \ x = 1 \\ x^2+1 = 4 ~~=\ \textgreater \ ~ x \notin Z \\ =\ \textgreater \ x \in \{0;~1\} \\ \\ a[/tex]
2) Rezolvarea o gasesti in ultimele doua fisiere atasate.
Anexe:
Alte întrebări interesante
Chimie,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Chimie,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă