varog ajutatima reduceti termenii asemene nu calculati 5√3+2−3√7−√3−2
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
1
Răspuns:
4·√3 - 3√7
Explicație pas cu pas:
5√3+2−3√7−√3−2 = ?
Aranjam termenii asemenea:
5√3+2−3√7−√3−2 = (5√3 - √3 )+ (2 - 2) -3√7 =
Dam factor comun (unde este cazul, aici avem pe √3 ,
dupa care calculam fiecare paranteza.
= √3·(5-1) + 0 -3√7 = 4·√3 - 3√7
gabriela539032:
MULTUESC MULT
Alte întrebări interesante
Evaluare Națională: Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Limba română,
8 ani în urmă
Engleza,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă