Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 9 ani în urmă

Varog mult urgent trebue! De fac o compunere cu tema "Intilnire cu personajul meu preferat" de 10 enunturi cu multe pronume personale . Cenusareasa

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de JudyBookStar
2
Inralnirea din vis

Intr-o seara cand ma uitam la filmul "Cenusareasa" si stateam pe canapea . Am auzit copite .Am mers la geam,nu era nimeni.Apoi m-am dus inapoi la film . Iar s-a auzit,dar de data asta parca alergau. De data asta m-am dus la celalalt geam.Acolo era fata din film ,Cenusareasa.
M-am dus afara,eram uimita de ce vedeam ma intrebam "Oare visez?":
T-tu esti,Cenusareasa?am spus eu umita de ce vedeam.
E-eu sunt?Dar tu, cine esti?
E-eu sunt,(numele tau).
Ea era asa de frumoasa arata ca un inger,exact ca in film.
Deodata,un fum albastru ne-a intrerupt.Dupa ce s-a terminat aceasta furtuna albastra,m-am uitat in stanga, apoi in dreapta eram singura.Cenusareasa disparuse.
Cenusareasa!Cenusareasa!Unde esti?
In acea clipa ,m-am trezit eram inca pe canapea.
Oh!A fost doar un vis!
Apoi am vazut in picioarele mele pantofii ei si in acea clipa am constatat ca nu a fost un vis.


JudyBookStar: pune tu numele tau cand o scrii
Răspuns de emilia1324
2
Am avut un vis se facea ca eram linga Cenusareasa ea mi-a spus cine esti tu? Eu i-am raspuns ca sunt (numele tau) . Atunci ea mi-a spus dar ce faci tu aici? Eu iam spus ca din intimplare am ajuns acolo.Deodata cineva a strigato pe ea. Ea mia spus sa ma ascund ca e mama ei vitrega.Eu mam ascuns si am stat acolo un timp.Apoi a venit Cnusareasa si m-a luat de acolo.Noi doua am inceput a fugi pe drumul catre oras.Si mam trezit acesta a fost visul meu.
Alte întrebări interesante