Limba română, întrebare adresată de sajinvlad07ozb9kj, 8 ani în urmă

varog scrieti o compunere depste protejare animaleleor varog am nevoie urgenta

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de andreisusman86
1

Animalele sunt importante.Fara ele natura ar fi pustie.Animalele ne bucura.mai ales cele de companie.Ele ne aduc zambetul,atunci cand suntem tristi.Animalele sunt importante chiar si pentru viata noastra.Unele ne sunt hrana.

  Unii oameni pretuiesc animalele,altii din contra sunt indiferenti.Animalele sunt dispretuite de unele persoane.Ei ucid animalutele drage,nevinovate.Acest lucru le aduc placere.Dar noi totusi trebuie sa depunem putere ca sa le protejam.

Unii ucid fiintele,deoarece acestea le produc rau,altii ucid animalele ca sa-si asigure hrana sau ca sa-si asigure imbracamintea.

Fiecare animal are dreptul sa traiasca.Din nefericire,ele astazi sunt deja pe cale de  disparitie,fiindca oamenii nu-i trateaza cu iubire.Ei nu se gandesc cum ar fi daca un cineva l-ar trata cu o asa desconsideratie,l-ar umili.Animalele trebuie tratate cum sunt tratati oamenii.Oamenii trebuie sa se bucure si sa dmire fiintele.

 Asadar,haideti cu totii sa nu poluam mediul,sa avem grija de mediul inconjurator:de animale,adica vetuitoarele ce locuiesc pe Terra.

Haideti deci sa iubim  natura si sa protejăm natura!


sajinvlad07ozb9kj: multumesc
sajinvlad07ozb9kj: tias da coroana da nu stiu cum
andreisusman86: Nu ai pentru ce.
Alte întrebări interesante