Verificați relațiile:
a+b supra a•b = 1 supra a +1 supra b și a - b supra a•b = 1 supra b - 1 supra a .
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
3
(a +b)/(a·b) = 1/a + 1/b
1/a+1/b = b/(a·b)+a/(a·b)=(a+b)/(a·b) sau:(a+b)/(a·b) = a/(a·b) +b/(a·b) =1/a+1/b
(a -b)/(a·b) = a/(a·b) - b/(a·b) = 1/b - 1/a
1/a+1/b = b/(a·b)+a/(a·b)=(a+b)/(a·b) sau:(a+b)/(a·b) = a/(a·b) +b/(a·b) =1/a+1/b
(a -b)/(a·b) = a/(a·b) - b/(a·b) = 1/b - 1/a
Răspuns de
0
Alte întrebări interesante
Studii sociale,
8 ani în urmă
Limba română,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă