Limba română, întrebare adresată de Mufff77ade, 8 ani în urmă

vezi telefonie a viitorului? Ce gadget-uri noi vor inunda piața? vom comunica? Argumentează-ți răspunsul.

Va rog să mă ajutați.
Dau coroană

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de alex6280
2

Răspuns:

Industria telefoanelor mobile este în continuă ascensiune. Acum câțiva ani, cel mai popular telefon era Nokia 3310, ce avea doar câteva funcții de bază: apeluri, mesaje, alarmă și celebrul joc râma. Tehnologia avansată și-a făcut simțită prezența întrucât s-au făcut progrese remarcabile în această industrie. Acum avem o gamă largă de telefoane ce depășesc cu mult funcțiile elementare, cum ar fi accesul la rețele sociale, GPS, conferințe video, etc.

Însă la ce ne putem aștepta peste 10 ani de la viitoarele generații de telefoane? Câteva dintre puținele caracteristici încorporate vor fi ecranele OLED și creșterea flexibilității

Prototipul Lg Traveler

Creat de Andrew Zheng, telefonul dispune de un touch screen subțire și o tastatură obișnuită. Forma neobișnuită a telefonului Lg Traveler a fost creată pentru o prindere mai bună și mai fermă, datorită părților laterale cauciucate.

Prototipul Motorolla Piccolo

Designul primului telefon Piccolo a fost inspirat de Motorola, ce a dus un concept atractiv și aerodinamic care cu siguranță va atrage femeile.

Eclipse Intuit

Telefonul Eclipse Intuit de Eddie Goh are toate funcțiile de bază pe care le așteptăm de la un telefon: cameră de 5 megapixeli cu soft încorporat pentru editare foto, slider pe orizontală cu touchpad și un touch screen frontal. Ce face acest concept unic sunt părțile telefonului care sunt realizate din celule solare ce încarcă bateria când este expus la soare.

Kambala Ear-Phone

Kambala este un telefon mobil ce se transformă într-o cască. Apasă în centrul telefonul și se va îndoi sub forma unul clips, rezultând astfel un telefon-cască. Este construit dintr-un polimer cu mai multe straturi care păstrează în vid componentele electronice. Are un ecran flexibil cu o mulțime de senzori pe suprafață ce transmit imagini din interior către exterior.

Răspuns de intelectualuVLAD
0

Răspuns:

vad telefonie a viitorului fiind foarte complexa.cred ca vor exista gadgeturi in orice domeniu care vor inunda piata la preturi incredibile si cu comerciale care vor manipula oamenii sa le cumpere.intr-un viitor apropiat sau indepartat tot cred ca vom comunica doar ca vor exista multe retele sociale si forme de a comunica in intermediul internetului

Explicație:

nu cred ca este un raspuns minunat dar sper ca te ajuta


dashaopaits: vad telefonie a viitorului fiind foarte complexa.cred ca vor exista gadgeturi in orice domeniu care vor inunda piata la preturi incredibile si cu comerciale care vor manipula oamenii sa le cumpere.intr-un viitor apropiat sau indepartat tot cred ca vom comunica doar ca vor exista multe retele sociale si forme de a comunica in intermediul internetulu

nu cred ca este un raspuns minunat dar sper ca te ajuta

Citește mai multe pe Brainly.ro - https://brainly.ro/tema/6535413#readmore
Alte întrebări interesante