Limba română, întrebare adresată de piribobo48, 8 ani în urmă

VI. Descrieți o zi obişnuită din viața voastră (80 – 100 cuvinte). Referiți-vă la ceea ce faceți:
dimineega la școală / serviciu după-amiază cu prietenii / familia
în timpul liber seara​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de 111www111
1

Rutina mea de zi

Dimineata ma trezește alarma, ma ridic din pat si ma îndrept către baie, unde urmeaza sa fac un dus. Dupa un dus răcoritor care ma trezeste cu adevărat, ma spal pe dinți dupa care ma indrept catre bucatarie. Imi pregătesc micul dejun, care de obicei ii lapte cu cereale, care le fermin in 10 minute si ma pregatesc pentru orele online.

Dupa ore urmeaza sa mănânc de pranz, care consta intr o masa ma consistenta si in același timp sănătoasă, de obicei preferata mea supa crema de broccoli. Dupa mâncarea de pranz ma duc in camera la mine si imi fac antrenamentul meu de zi cu zi. Imi fac temele si ma pregătesc pentru a doua zi, mai stau pe telefon sau ies cu prietenii. Si iau o mica gustare, un biscuite proteic sau o salata de fructe.

Seara se apropie repede, de obicei nu mănânc, daca cumva sunt in oras iau cina acolo dar de obicei mai ciugulesc ceva ce găsesc prin frigider. Imi fac rutina de seara si ma pun in pat.


111www111: sper ca ii ok si te ajuta cu ceva.. poti sa înlocuiești cu activitățile ce le faci tu
piribobo48: mulțumesc
111www111: cu drag :))
piribobo48: :-*:-*
Răspuns de floreaalexia23
1

Răspuns:

De dimineață mă trezesc și ma duc în bucătărie sa o salut pe mama mea și sa ii dau o îmbrățișare. Apoi ma duc în baie sa îmi fac rutina de dimineață. Mănânc mic dejunul. Se duc părinți mei la lucru. După aceeama duc în camera mea, ma îmbrac și ma duc la calculator, la orele online. După ce termin orele, mănânc prânzul și ma pun sa îmi fac temele între timp vin și părinți de la lucru. După aceea vorbesc cu familia mea despre ce s a întâmplat în timpul zilei. Luam cina împreună, ne uitam la televizor în living și după ma duc la somn. Următoarea zi o iau de la capăt.

Explicație:

Daca vrei sa scri ca te duci la școală, în locul propoziției unde am zis eu ca fac școală online. Dar în rest cred ca tot e la fel la toata lumea. Sper ca te am ajutat. ❤️ M as bucura dacă mi ai da o coroana


piribobo48: mulțumesc
floreaalexia23: cu drag, oricând
Alte întrebări interesante