Studii sociale, întrebare adresată de nikum97, 8 ani în urmă

Viata este unica. Nimeni nu traeste de doua ori. Timpul este ireversibil, timpul nu se intoarce inapoi. Ca urmare oice suferinta in viata unui om reprezinta timp irosit, viata ce nu poate fi traita a doua oara mai bin. Ca urmare, a lua viata cueva si a produce suferinta nu este etic, nu este admisibil pentru ca reprezinta irosirea unei valuori supreme Intrebarea: De ce este nevoie de acest principiu? Ce sar intimpla daca acest principiu nu ar fi respectat de nimeni. Dau coroana pentru cel mai bun raspuns

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Mathispowerr
0

Fără acest principiu in lume ar fi haos si probabil ne-am omorî intre noi mai mult decat o facem.Din pacate nu toti gandesc ca o singură viata avem care trebuie trăită la maxim. Atunci când facem o greșeală, nu putem da timpul inapoi pentru a o repara,dar trebuie sa ne gandim ca timpul va repara totul.

Dar atunci când ranim o persoana care ramane cu sechele sau persoana isi revine, trebuie sa ne gandim ca nu e bine ce am făcut.Timpul repara majoritatea greselilor cu putina truda si din partea noastra,putina implicare,dar cicatricile raman pentru totdeauna.

În concluzie,nu distruge viata cuiva deoarece nici tu nu ai vrea sa patesti asa ceva si apreciază ceea ce ai

Alte întrebări interesante