Limba română, întrebare adresată de dumitruaandreea581, 8 ani în urmă

viata la tara o compunere sau eseu​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de pazucmirunaioap97yqv
1

Explicație:

viata la tara e minunata și o putem iubi deoarece nu e poluare . Suntem înconjurați de priveliști minunate și de soarele luminos care ne încălzește sufletul .

Răspuns de mariagiurgi2007
2

Viata la tara

Viata la tara este cel mai mare noroc pe care il poti avea.Viata la tara este cu totul speciala si extrem de frumoasa.Acolo exista doar avantaje , locuiesti la casa , ai gradina unde sa te recreezi si gradina de zarzavaturi pe care ti le cultivi singur , fara sa mergi la magazine sa cumpe.

Ai mult aer curat , nu plin de poluare ca la oras , iar peisajul este minunat.

Fiecare membru al familiei are sarcina sa , chiar si copiii.Atunci cand este vara pe hotarul cu iarba este plin de copiii satului fiecare cu animalele sale caini , pisici , cai , capre , oi , vaci , etc. . Copii ajung sa fie foarte harnici si gospodari , facand asta cu bucurie.

In zilele de sarbatoare peste tot in sat intalnesti oamenii care sunt curati si imbracati in haine care mai de care mai frumoase.Ei merg la biserica de sarbatori , in numar mare si in fiecare Duminica.Sunt oameni credinciosi si cumsecade.

Mi-ar placea sa traesc mereu la tara , unde este atat de frumos si unde nu ai timp sa te plictisesti.

Sper ca te-am ajutat ! :)


mariagiurgi2007: Da
dumitruaandreea581: cand o sa faci
mariagiurgi2007: Dar , asteapta putin sa o fac , bine ?
mariagiurgi2007: Acum
dumitruaandreea581: ok
mariagiurgi2007: Viata la tara se dovedeste mai eftina decat cea la oras , deoarece mancarea provine din propria gospodarie. La tara avem aer curat , iar dimineata de wee-end nu incepe cu sunetul bormasinii unui vecin ci cu un ciripit de pasarele sau cantecul cocodului. Copiii crescuti la sat sau care isi petrec vacantele acolo , sunt mai sanatosi , mai voiosi si plini de energie , inlocuind calculatorul sau televizorul cu activitati in aer liber.
mariagiurgi2007: Cum este , iti trebuie mai mult ?
dumitruaandreea581: daaaa
dumitruaandreea581: poti sa faci mai mult
dumitruaandreea581: Te rogg
Alte întrebări interesante