Limba română, întrebare adresată de nicoletagobeaja, 8 ani în urmă

Viziră rezumat pls dau coroana

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Luna1717
1
Vizita
Într-o zi omul (nu mai știu cum îl cheamă ) s-a dus la o veche prietenă de a lui deoarece era Sfântul Ion și era ziua băiatului ei. I-a cumpărat o minge și a pornit către acolo.
Ajuns i-a sarutat mana doamnei și s-a descalțat de galoși. Stand la masa au început să discute in timp ce serveau o cafea. Ionel a început să facă gălăgie imediat după ce i-a dat cadoul. Mama i-a vorbit frumos și i-a spus sa se joace frumos. Când doamna bucutareasa a adus tava cu niste gustări el s-a dus la ea și vroia sa o facă să o scape.
Mai târziu Ionel a făcut în așa fel și i-a vărsat cafeaua musafirului. Suport vroia sa plece dar doamna l-a convins să mai stea.
Ionel a început să bată apoi cu toba. Mai târziu a lovit-o și pe mama sa in ochi. Și pentru cireașa de pe tort a pus dulceață musafirului in galoși.

nicoletagobeaja: Mulțumesc mult ❤❤❤
Luna1717: Omul scuze autocorectorul a scris suport
Luna1717: Cu plăcere!
nicoletagobeaja: Nu nmc
Răspuns de Alexuk2106
1
Intr-o zi , autorul se duce de Sf. Ion la madam Popescu pt. a o felicita pt. onomastica fiului sau. Acesta ii duce o micutului o minge mare de cauciuc.Cand autorul si madam Popescu discuta , Ionel , fiul lui madam Popescu , incepe sa faca numai nazbatii. Acesta incearca sa darame masina de cafea , iar mai apoi isi loveste mama sub ochi. Aceste lucruri sa spunem ca ar putea fi iertate , dar ce face in continuare e inadmisibil. Ionel ia o tigareta regala de la vizitator si incepe sa o fumeze. Cand e adusa cafeaua si dulceata , Ionel ia cheseaua si pleaca cu ea in vestibul. Cateva clipe mai tarziu , cand baiatul se intoarce , cheseaua este goala. Dupa acest lucru , Ionel ia o tigareta regala de la vizitator si o fumeaza pana la carton , iar dupa aceea ia mingea si o azvarle prin incepere , aceasta lovind intai policandrul , iar mai apoi ceasca de cafea a autorului, lucru ce i-a murdarit pantalonii de vizita. Rautatea baiatului a fost pedepsita zdravan , acesta lesinand din cauza tigarii. Pana la urma , totul s-a rezolvat , iar autorul a plecat , convins ca nu se va intoarce prea curand. Cand ajunse acasa , intelese si de ce baiatul iesi in vestibul cu cheseaua de dulceata: ca sa i-o toarne in sosoni.

nicoletagobeaja: Ma
Alexuk2106: Ce ?
Alexuk2106: Am gresit ?
nicoletagobeaja: Nu
Alte întrebări interesante