Limba română, întrebare adresată de opreemanuela, 9 ani în urmă

vizita prin Franta s- a incheiat ,dar vrei sa le dezvalui si prietenilor tai minumatiile descoperite in Disneyland .Realizeaza o scurta descriere a acestui obiectiv turistic in cinci pasi:harta,atractii,spectacole,meniuri,parade.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de biby23
134
Disneyland

Disneyland este o stațiune de vacanta, situata la 32 km distanta de centruk Parisului si se afla in cea mai mare parte in comuna Chessy, Seine-et-Marne.
Una dintre cele mai căutate zone din Disneyland, este fără doar si poate Castelul Fantasyland. Atunci când vă veți întalnii cu Alba ca Zăpadabși piticii ei, veți ști că ajuns în Fantasyland, o lume în care visele devin realitate, iar desenele animate prind viață, împreună cu toate personajele,mpe care până nu demult le vedeți doar la televizor. Fantasyland este locul în care vă puteți întâlnii cu cei mai frumoși eroi din desene și din povești.
Prințesele prind viață iar alba ca zapada vă zambește împreună cu frumoasa din pădurea adormită. Nici Cruella nu lipsește de aici chiar daca încercat să omoare cei 101 de dalmațieni. Puteti sa va opriti pe la village house restaurant pentru a mânca. Aici copii se pot bucura de mâncăruri special realizate și ambalate pentru ei. Va pune la dispoziție un magazin în care puteți cumpăra suveniruri. în primul rând există Tarzan, în spectacol în care sa combinate exercitii acrobatice asortate cu muzica din film. Mai apoi personajele disney prind viata în Animagique un muzical foarte interesant plin de magie și atrăgător. Treceti pe la The Rion King sau Regele Leu care este un spectacol focusat pe filmurile cu acelasi nume. Pardele deja reprezintă o traditie in acest moment complex. Pentru o varia atmosfera tema paradelor este schimbata periodic. Cea mai recenta parada a fost facuta in jurul lui Mickey Mouse, pe care îl iubim cu totii! O expozitie de culoare, muzica din desene animate, energie si entuziasm - acestea sunt principalele trasaturi ale paradelor. Aladdin, Ariel, Donald, Regele Leu, Peter Pan, printesele Disney, toate personajele va asteaptă.
Dupa lansarea noptii, totul prindeno nuanta mai diferita. Disneyland fiind aproape magic, ce reuseste sa smulga un zambet oricui.

biby23: nu ai ptc!
oanabutila: Mersi esti cea mai tare din lume
oanabutila: Ai luat informati de pe internet
Matematiciana108: da cred
Matematiciana108: fratele meu
Sashalessmm: E muult
Mihaela10Mihaela: Woow am terminat
Mihaela10Mihaela: Am scris-o aproape pe toataa,pana la filmurile cu acelasi nume...a fost greeu
oanabutila: N-am scriso chiar toata n-am mai avut loc
Alte întrebări interesante