Limba română, întrebare adresată de Rhea, 9 ani în urmă

Voi ce metode de învățare aveți? Cum să înveți un număr mare de pagini într-un timp relativ scurt? Şi nu mă refer la tocit, pe asta o pot face toți uşor, iar la emoții uiți tot.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de stefaniabianca2
1
Nu trebuie sa inveti tot fiindca inveti degeaba.Scoti ideiile principale sau faci un mic rezumat si inveti asta.+incearca sa faci exercitii la lectiile la care nu prea te descurci.

Rhea: Nu e vorba de lecții. E vorba de un istoric pentru un concurs. De asta vorbeam şi de emoții. Iar să faci rezumat nu funcționează, am nevoie de detalii. :)
Răspuns de Alexandru110
0
Nu trebuie sa tocesti totul,tu trebuie sa te gândești ca trebuie sa înveți.Daca ești genul de persoana care după câteva minute de învățat are nevoie de mișcare ieși pe afară și învață mergând.Nu fi atras de lucruri deoarece Îți vor distrage atenția. Lasă telefonul/calculatorul și învață.

Rhea: Nu astea sunt o problemă. E vorba de 100 de pagini cu un istioric al unui colegiu la care sunt. Fondatori, scriitori, profesori, modul de predare, oameni de artă, academicieni şi mulți ani. :)
Alte întrebări interesante