Limba română, întrebare adresată de FluffyRuf, 8 ani în urmă

Vrea si eu va rog sami faceti exercitiul 7 va rog e urgent trebuie sa fie cmpunerea pt clasa aV a

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Leanania
2
 In acea calduroasa zi de aprilie m-am decis sa ies afara la o drumetie prin padure ca sa mai pacalesc timpul si sa ma racoresc putin.
 Am plecat agale de acasa pe drumul pietruit in drum spre paduricea de la marginea satului cu gandul sa culeg niste floricele sa i fac un buchetel mamei. Dupa un scurt drum de un sfert de ora am ajuns in padure. Peisajul era de nedescris! Razele soarelui mangaiau bland frunzele abea inverzite ale pomilor gata sa infloreasca. Pamantul cald era inverzit de iarba proaspata si deasa, putin umeda de la roua diminetii. Am intrat in padurea deasa cu un sentiment de bucurie inefabil (de nedescris). La fiecare pas observam cate un detaliu poate neimportant, dar care totusi, reusea sa ma impresioneze. Mergand asa am realizat ca nu era nici urma de flori nicaier?! curios am inceput sa ma uit in jur, plin de verdeata dar nici urma de alte picuri de culori. Am zarit un fluturas ametit care cred ca se afla in aceeasi situatie ca si mie, unde or fi florile? Bucuros m-am ghidat dupa fluturas care m-a adus intr-o poienita. Cand am ajuns acolo, era plin de flori cat vedeai cu ochii. dupa ce am strans un buchetel sanatos si multicolor mamei, m-am indreptat spre casa.
 In drum spre casa m-am revazut bucuros cu fluturasul de adineori si l-am multumit voios. In acea zi am simtit cum parca am renascut in mijlocul acelui peisaj minunat, si am invatat sa apreciez mai mult detaliile unui peisaj decat ansamblul.


cu placere

FluffyRuf: Multumesc
Alte întrebări interesante