Limba română, întrebare adresată de robera, 9 ani în urmă

vreau 0 c0mpunere c0mpusa de n0i despre 1 iunie dau funda

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de den2006
0
În sfarsit a sosit si ziua de 1 iunie ziua copilului ador aceasta zi .
Sunt Copii saraci care nu se distreaza si sunt tristi dar sunt si alti care dau petrecerii adica ce i bogatati .azi la scoala a venit Diana cea mai laudaroasa fata din scoala. A venit cu multe dulciuri si cu multe daruri de la parintii sai si sa laudat in fata clasei , iar celalanti copii au inceput sa aiba o invidie pe ea . Atunci fata a plecat de la scoala . nu a mai suportat ura colegilor sai fata de ea .
Peste un timp fata sa facut mai buna si nu a mai fost laudaroasa iar colegii de la scoala noua a ei au fost rai cu ea la inceput dar cu timpul sau apropriat de ea .

robera: ms
Răspuns de alexandra9ani
2
1 iunie,ziua copilului

Pe data de 1 Iunie este ziua copilului.Acestia sunt foarte bucurosi.
De ziua copilului toti copii sunt liberi.Copii se duc cu parinti unde vor in oras.Eu ma duc cu parinti la film unde o sa fie distractiv.
Maria colega mea,vine mereu acasa la mine,mai ales de ziua copilului.Cand vreau sa ma duc undeva ,ea vine acasa si ma obliga sa ma joc cu ea.Anul acesta i-am explicat ca vreau sa ma duc cu parinti la film.A inceput sa planga si mi-a spus ca nu mai e prietena mea.Dupa aceea i-am zis ca am oricum multe prietene.
De atunci ea nu se mai juca cu nimeni.Statea in banca si citea o carte.Cu greu am reusit sa o vindecam de depresie.
La multi ani tuturor copiilor!

robera: ms <3
Alte întrebări interesante