Informatică, întrebare adresată de chispaul82, 9 ani în urmă

Vreau informații despre motel tot ce stiti despre el . Va rog frumos ajutati-mă!! Definiție , categorie de confort variată între cate stele, capacitate , amplasare , sejurul , segment clienți , programul de functionare , caracteristici constructine , spatii suplimentare , spatii exterioare , servicii de baza , servicii suplimentare .

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de sindi111
2
Un motel este un tip de hotel care constă de obicei dintr-o singură clădire în formă de I, L sau U, fără etaj, cu camere de oaspeți înșiruite, ale căror uși dau către o parcare, sau, în loc de clădire, o serie de mici căsuțe cu parcaj comun. Cuvântul provine din engleză: este un acronim al cuvintelor "motor" și "hotel", motelurile fiind gândite în special pentru oaspeții motorizați, care deseori pot astfel parca direct în fața camerei primite.

Cele mai multe moteluri pot fi întâlnite înSUA și Canada, unde ele au fost construite încă din anii 1920, odată cu extinderea autostrăzilor.



Motel Ileana

Buzau

Motel Ileana este o constructie relativ noua datand din anul 2009 si ofera cazare in camere cu baie individuala, aer conditionat, televizor cu cablu tv. Unitatea dispune de restaurant propriu cu o capacitate de 200 persoane unde se pot organiza inclusiv evenimente festive, receptii. Curtea interioara adaposteste piscina in aer liber si parcare pazita. Motel Ileana este locul ideal de vacanta pentru fiecare dintre dumneavoastra oferind confort, intimitate si o ambianta placuta la tarife foarte avantajoase. Va asteptam!

DOTARI GENERALE:

 gratar/barbecue

 parcare

 sala de mese

 internet wireless gratuit

 piscina

 loc amenajat de joaca

 terasa

 room service

 restaurant

 bar

 frigidere pentru turisti

 ferma proprie

 gradina / curte

 TV in living

 spalatorie

 living / receptie

DOTARI CAMERE:

 grup sanitar propriu

 incalzire centrala

 aer conditionat

 tv cu cablu

 telefon

 uscator de par

 camerele au balcon

 frigider in camera

 internet in camera

 minibar




 Pozitionare

Este pozitionat intr-o zona linistita a orasului Buzau si ofera confort, intimitate si o ambianta placuta oaspetilor sai.

 Structura

StructuraP+1Nr. camere28 camereCapacitate totala60 locuri

 Facilitati si servicii

* Se permite accesul cu animale de companie!

bservatiile nu au fost completate

 Comentarii unitate


Relu Jiga

Arata surprinzator de bine pentru un motel, serviciile sunt ok, personalul destul de drautz, cu toane uneori , pret bun, curat. Singurul minus este galagia care se aude seara din restaurant datorita formatiei care activeaza acolo, ar trebuii rezolvata prb asta intr un fel.


sindi111: coroana ?
chispaul82: Daa
sindi111: mi o dai ?
chispaul82: daa
sindi111: acum ?
Alte întrebări interesante