Limba română, întrebare adresată de AnastiAndrada, 8 ani în urmă

Vreau o compunere cu tema "ce am făcut in vacanța de vară?". Și să aibă 20-25 de rânduri!

P.S.:Aș vrea să fie ceva la munte.

Vă rog mult să mă ajutați! Am nevoie urgent!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de marcela12
2
Era o zi de vara frumoasa!Mama se gindea mult unde sa plecam si s-a gindit o sa plecam la mare!Marea tot era frumos dar nu asa de frumos precum e la tabara ,,Chichi Oaca``dar am mers la mare vreau nu vreau am mers.Dupa ce am terminat zilele marii,iarasi mama se ginde unde sa mergem,eu iam  spus ca vreau la tabara ,,Chichi Oaca`` dar nu si nu vrea mama crede ca o sa ma fure cineva!Mama s-a gindit sa plecam la munte,tot e bine si acolo darrrrr.........ma rog ce sa fac asa a spus mama asa sa fie,am plecat si la munte acolo m-am intilnit cu Kamelia prietena mea si ne-am dat cu saniuta de vreo 2-3 ori.Am stat citeva zile la munte la matusa mea!Apoi am plecat la Disney si i-am intilnit pe Michie Mause,Donald,Mimi,Cenusareasa cu printul ei frumos si fermecator,pe mama vitrega a cenusaresei si pe surioarele ei vitrege(rele).Apoi mama sia dat sema ce vroiam si atunci m-a incris pe 10 zile la tabara,,Chichi Oaca``Asa de fericita eram incit nu puteam rasufla,asa mi-am petrecut vacanta de vara.

marcela12: sper sa-ti placa!
marcela12: nu am mai avut ginduri!
AnastiAndrada: Este una din cele mai proaste compuneri pe care le-am citit vreodată! Pe lângă faptul că faci niște greșeli gramaticale uriașe, ideile tale sunt proaste! Mă duc vara la munte să mă dau cu sania?! Munții noștri nu-s Himalaya ca să aibă zăpada in permanenta!
AnastiAndrada: Dar totuși, la ce să mă astept de la o copilă de 10 ani?!
Răspuns de Ionmaria100
2
In sfarsit a sosit vacanta! Abia asteptam zilele ei calduroase pe care le petrec mai mult la munte , la buncii mei.imi place vara la munte unde totul este inverzit si plin de viata. Am si prieteni aici cu care cutreier cararile abrute in cautare de locuri ascunse, stiute doar de noi. Azi am gasit o poienita plina cu afine si zmeura. Ce mai bucurie pe noi. Dar in tufisuri se auzea forfota mare. Oare venea ursul la zmeuris?Ne dadeam usor inapoi ca sa putem sa fugim,cand din tufis au iesit doi bursuci care se jucau intre ei. Erau asa de draguti! I-am privit o vreme apoi am luat-o alene pe malul unui rau care curge pe langa casa bunicilor. Apele lui repezi sunt reci tocmai bune de scaldat in zilele calduroase de vara.Sunt atatea de vazut si de facut la munte ! Imi place si iarna cand muntii plini de zapada ne ofera atata distractie! Ne dam cu saniuta iar si iar pana cadem lati de oboseala.Dar a doua zi o luam de la capat. E atat de frumos la munte!
Alte întrebări interesante