Limba română, întrebare adresată de sandualexandra3, 8 ani în urmă

Vreau o compunere cu titllul "Cel\cea mai popular\populara baiat\fata din scoala" in 15-30 de randuri in care sa il\o descrieti fizic si moral si sa relatati o intamplare prin care s-a facut remarcata.
Va rog mult!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de nicoletaoana36p61o3w
3
Într-o zi de vară foarte foarte călduroasă .toți copiii din școala mea erau foarte neatent la ore,în sinea mea m-am întrebat ce se intampla .dar apoi un coleg mai informat ca astăzi este ziua meciului și tot se întreba cine va câștiga, școala noastră sau școala cealaltă.
Noi ne bazăm pe cel mai popular băiat din școală adică căpitanul echipei de fotbal.el era iubit de toți profesorii și normal de toate fetele.
Si cum nu era de ajuns că era premiantul clasei și premiantul școlii avea cea mai frumoasă iubită.Nu merita să aibă cea mai frumoasă fată și să fie premiant adică învață bine doar că nu este bun la suflet sau bun cu alți.A venit si ziua meciului noi nu ne bazăm pe restul echipei ne bazăm pe el,scoala noastra a câștigat noi neam calificat în campionat.Dar intr-o buna zi in sfarsit s-a facut dreptate toți l-au urat pentru ca a pierdut ultimul meci au ajuns în finala.

sandualexandra3: Multumesc mult!
Alte întrebări interesante