Limba română, întrebare adresată de anamariamarmo, 9 ani în urmă

Vreau o compunere cu titlul "Eu si padurea "va rog ofer f undița


kityutz: o descriere,dialog sau intamplare?
jesse11: Trebuie sa fie linga
jesse11: Eu si padurea
jesse11: Din grejeala
jesse11: Vreau sa iti fac compunerea dar nu imi arata sa iti fac

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de kityutz
0
Eu si padurea.
Azi este o zi superba ,cerul e senin si fara pic de nori.Pasarile canta voioase pe crengile din pomul care se afla in fata casei.M-am decis sa merg la padure,asa ca ma imbrac repede si dupa un drum scurt ma aflu in mijlocul naturii.Copacii verzi se unduiesc usor in bataia vantului lin,pasarelele zboara voioase din copac in copac ,iar veveritele strang ghindele ingropate.Ma asez la umbra unui copac si privesc,totul parca e scos din basm,zrunzele uscate care acopera pamantul,scoarta copacilor pana si unele insecte care lucesc in lumina soarelui.Din cand in cant cate o raza jucausa de lumina trece printre frunzele dese dansand pe obrazul meu.Un fluturas mirific se aseza pe mana mea,iar apoi isi continua zborul linistit.Cu parere de rau ma pornesc inapoi spre casa lasand in urma peisajul de vis al padurii,care incepe sa se afunde in intunericul noptii.Sper ca e ok ,n-am prea avut inspiratie
 
Răspuns de Karina12341inimioara
0

Eu și pădurea

Eu locuiesc lângă o pădure , care , prin vecini , se spune ca este fara sfârșit . Nimeni nu credea această vorbă , așa ca mai mulți plecau în aceasta pădure pentru a demonstra ca nu este adevărat , și așa am plecat să explorez , cu prietenul meu bun . El spunea ca nu e o idee bună , dar nu-l băgam în seamă . Mama a vrut să meargă și ea , dar noi am convinso să ne lase singuri , ca nu ne vom afunda în inima pădurii .
Am mers mult , se făcea întuneric și frig , dacă ne rătăceam aveam o busoala și mâncare dar tot era pădurea foarte stranie și înfricoșătoare . Păianjeni erau peste tot , pânze , poate și chiar șerpi . Atunci a venit noaptea , și se auzeau lupi și bufnițe . Am hotărât să plecăm acasă , și nea luat mult timp să ajungem înapoi , dar bine e ca am ajuns . Inca nu putem spune dacă este fără sfârșit sau nu , dar nu voi mai merge acolo prea curând pentru a explora.
Alte întrebări interesante