Limba română, întrebare adresată de BillyBob, 8 ani în urmă

Vreau o Compunere cu titlul PADUREA
IN care sa fie o cearta . compunerea sa fie de 30 35 de rânduri dau coroana

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Raluuuuuuuuuuuuuuu18
3
Pădurea Era o zi călduroasă de mai.Eu și sora mea stăteam in casa,butonand telefoanele .Tata a venit de la serviciu și ne a văzut cat eram de captati de ele și ca asta nu ne făcea bine,așa ca familia mea(tata și mama) a decis ca un Weekend petrecut intr o cabana situată la padure,înconjurați de liniște ,dar și sălbăticie in același timp ,ar fi tocmai binevenit .Scopul aceste călătorii era sa ne detașăm de telefoanele ,care ,deci noi,copiii,nu observam la momentul respectiv,erau nocive pentru noi.Mama ne spunea pretextul cum ca nu petrecem suficiente momente in familie ,așa ca aceasta excursie ne va apropia .Eu mai acceptam cum acceptam ideea,dar sora mea mai mare era bosumflată și plictisita.Avea atâtea notificări zilnice pe rețelele de socializare ,încât atunci când sa se întoarcă ii exploda telefonul .Am ajuns la pădure,drumul era plictisitor și anost .Intr un final am găsit cabana .Era o cocioaba plină de praf,gata gata sa cada pe noi.Cu putina teama ,ne am despachetat lucrurile,pe care oricum nu prea aveai unde sa le pui.Nu a trecut mult timp,căci sora mea a și început sa se plângă de condițiile in care stăteam,iar pana la cearta nu a fost decât un pas.Eu,dorind liniște ,am ieșit din cabana ,deși mi se interzicea sa o fac singura .Am poposit lângă un copac înalt și am început sa citesc.Da,era prima oară de când am deschis o carte in ultimile luni.In acel moment am realizat cât era de importantă absenta telefonului și ca trebuie sa ii arat și surorii mele asta.Asa ca am revenit la cabana.Cearta nu se domolise,cu era mai apriga decât înainte.Sora mea le reproșa părinților mei ca nu mai suporta sa stea fără telefon ,iar aceștia ca ar trebui sa mai pună mâna pe o carte,ca nu mai era așa silitoare la scoala .Auzind acestea,sora mea a început sa plângă.Eu m am dus și am alinat o ,spunându-i ca cititul o poate calma și e cale plăcută de a îți petrece timpul.Acesta m a ascultat ,iar in următoarea zi,toți eram impacati și veseli.Astfel am decis sa nu mai lăsam telefoanele sa ne controleze viața,și sa petrecem mai mult timp in familie .

BillyBob: ba iti mulțumesc pentru ajutor dar eu nu am gasit ceartă
Raluuuuuuuuuuuuuuu18: Captate ,deși ,ci* autocorectorul :))
Raluuuuuuuuuuuuuuu18: Pai părinții se certau cu fata cea mare
Raluuuuuuuuuuuuuuu18: Și cu placere ❤️
BillyBob: cearta trebuia sa fie mai detaliata si cu dialog sa stiu eu unde e
Raluuuuuuuuuuuuuuu18: Aa ok pai nu știam ca trebuie așa ,vrei sa o continui ?
BillyBob: Daca vrei tu continuo dar cearta sa fie mai detaliata si lungu
BillyBob: *lungă
Raluuuuuuuuuuuuuuu18: Okk
Răspuns de Ajutor545
2
Eu cu sora ședeam în casă. Mama și tatăl au venit de la serviciu. Când au văzut că noi stăm neclintite la telefon au hotărât să plecăm în pădure. Acolo erau nenumărați copaci și frumoși. Eu cu sora m-am pus lângă copacul de două sute de ani și ne jucam de-a o joacă eu am început să pierd dar sora să câștige neam început a certa că nu-i corect cum a făcut sora dar totul era pe ne drept
Ea dă adăpostul la multe animale sălbatice. păcate sau început a certa.
Dar noi știm că multe animale din pădure nu le place gălăgia. Cearta noastră era neobișnuită analelor.Părinții când au văzut că ne certăm ne-a spus să nu fim gălăgioase. Dar noi ne continuam cearta mamei și tatălui nu le-au plăcut. Sora a început să se certe și mai mult. Dar eu eram vinovată că eu am început să mă cert. Copii mereu observau că eu mă cert cu sora. Și lumea ne spuneau când ne certam să nu facem gălăgie. Sora din noua a început să plângă și mai mult. Dar eu când am văzut că ea plânge mi sa făcut milă neam iertat.
Și în ziua de azi nu ne mai certăm!

BillyBob: Multumesc de ajutor dar ai mancat multe cuvinte si litere ex anenalelor serios
Ajutor545: Cu plăcere! Dar ai mai.înteles?
Alte întrebări interesante