Limba română, întrebare adresată de daniel123andrei, 9 ani în urmă

vreau o compunere cu titlul piticul din gradina primaverii

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de emyneata
8
Piticul a fost trimis de catre zana sa adune florile de primavara pentru a isi fructe.. Tip,-til , noaptea, in ultima ora de primavara piticul a indeplinit porunca zanei . Acesta s.a intors in gradina si s.a transformat iarasi in stana de piatra asteptand sa vina iarasi ultima ora de primvara . insa asa blocat cum era putea privi deja rasaritul cum brazda cerul , su un dulce soare care imbraca fructele verzi in culori vibrante , Insa piticul nu scotea un sunet, el ramanea in taina la locul sau cu un zambet prietenos pe chipul sau de plastic ;)
Răspuns de Ariemarondola
4
Piticul din grădina primăverii.
Eram doar eu si Doamna primavara.Simțeam cum frunzele ne înconjurau printr-un dans adus de vânt.Vedeam cum toate furnicuțele munceau de zori și până-n noapte.Auzeam aripioarele păsărilor cum se lasă purtate de vântul cel rece care adie pe lângă noi.Vedeam cum Primăvara îmi zâmbea și mă mângâia ușor cu privirea ei caldă și îmbietoare.
Simțeam cum cărarea mă îndruma să mă duc pe ea.Priveam cum pitici de porțelan erau soldați pe o parte și pe cealaltă a cărării,și brusc mă opresc. Doar un pitic era diferit față de ceilalți. Unic.(nu mai scriu(scrie cum era el piticu)...)...
Piticul din grădina primăverii era de atunci și până acum potezat de D. Primăvară.
Alte întrebări interesante