Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 9 ani în urmă

Vreau o compunere cu titlul vara !!


MirunaCiobanu: Zana Verii a sosit pe meleagurile noastre in caleasca ei de raze de soare, trasa de doi fluturi colorati… Ea poarta o rochita tesuta cu fir de aur…. Vrea sa poposeasca la noi ceva timp… A venit impreuna cu niste animalute pufoase.. Roua diminetii se aseza delicat pe florile inmiresmate. Pe nisipul fin si auriu, pe langa marea cea nesfarsita si inspumata se plimba copii
MirunaCiobanu: Glasul pasarilor se amesteca cu glasul copiilor care se joaca cu natura pe ulitele satelor, iar apoi formeaza o melodie fermecatoare. Natura este in mare sarbatoare, a intins o masa mare si lunga plina de mancaruri fructe, legume din belsug.
MirunaCiobanu: Zana Verii a imbracat toata natura in culorile ei preferate.In livezile bunicilor asteapta cosuri pline cu mere, pere, prune si alte roade din belsug…Oamenii si natura sarbatoresc venirea verii pana nu e prea tarziu si vara pleaca si soseste toamna cu norii grei care isi poarta plumbul, cu ploile ei reci si albastre, cu frunze caramizii si rosiatice, cu fructe care te imbata cu mirosul lor inmiresmat.
MirunaCiobanu: Parca primavara a trecut sa de repede ca o stea cazatoare, dar oamenii si-au pus dorinta la ea sa nu le aduca greul, si a venit un anotimp mirific, fascinant plin de culoare cu fructe din belsug cu vacante , si asa s-a si intamplat pe taramurile noastre dupa primavara calduta,unde vantul adie si ne aduce sub nas mirosul florilor si al ierbii incoltite si inverzite, vine cel mai frumoas anotimp dintre toate.. VARA este preferata mea.
MirunaCiobanu: gata
MirunaCiobanu: aaaaaaa ok

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
15
sub razele soarelui de foc natura ne ofera rodul desfacandu-se ca o floare gata sa rodeasca.
adeierea vantului,ne rasfata,peste tot domneste vara zana culorilor,aducatoare de prietenie,lumina si caldura.
lumina izvoraste de pretutindeni din inaltimi,pasarile isi inalta trilurile maiestre spre soare.
Macii isi scutura petalele insangerate,padurile ne cheama sa hoinarim si sa le admiram splendoarea.
pe camp holdele de aur au spicele pline si coapte,se leagana alene unduite de vantul lenes.
muntele isi asteapta oaspetii cu proaspata verdeata si cu aerul pur...
Marea este nerabdatoare sa-si primeasca miile de iubitori de soare si nisipuri.
anotimpul acesta cald si luminos,straluceste de soare si frumusete este iubit de toata lumea.
este vara!
Alte întrebări interesante