Limba română, întrebare adresată de Pisic2006, 8 ani în urmă

Vreau o compunere de minim 100 cuvinte despre cum ar fii dacă profesorii ar fii inlocuiti de inteligenta artificiala. Va rog!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de cristinadea77
1

Răspuns:

Dacă profesorii ar inlocui inteligenta artificială

Dacă profesorii noștri ar fi niste inteligențe artificiale aceștia ne-ar face viata școlară și mai grea decât este deja.

Sa ne imaginam ca vom face lecții online pe televizor, telefon sau laptop. Dacă nu am fii online in timp ce profesorii noștri ar fi online, probabil ar putea sa se conecteze la un aparat inteligent din casa si sa ne ia accesul la el. Asta ar fi foarte nașpa. Probabil toata lumea ar fi olimpici. Profesorii noștri sunt exigenți dar va dati seama daca ar fi niste roboți........Mai ales că acești profesorii roboți ar sti totul despre tine si te-ar putea supraveghea 24 din 24. Ba chiar ar putea face lecții cu tine la orce ora si sa te mediteze oricand, deoarece ei nu au nevoie de odihnă.

Profesorul de geografie predă harta lumii pe un simplu perete alb, cel de matematică într-o secundă sa scrie exerciții întregi. Cat despre profesorul de sport ar putea sa te supravegheze in timp real pe tv sa vada daca tu faci sport. Bine, ar putea exista un profesor personal pentru fiecare elev care sa se priceapă la toate materiile. Ba chiar cum ar fi sa dam examene in pat.

Exista părți rele si părți bune in a avea un profesor robot dar , deocamdată sa ne mulțumim cu ce avem.


cristinadea77: Sper ca e buna. Imi pare rau daca exista greseli gramaticale sper sa iti placa.
Alte întrebări interesante