Limba română, întrebare adresată de abi0, 8 ani în urmă

Vreau o compunere de o pagina cu titlul ,,De ce ne place limba franceza?''
‼️Urgent‼️ ‼️Ofer coroana celui mai bun raspuns‼️

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de stefania1822
3
De ce ne place limba franceza?

In primul rand, nu tuturor ne place limba franceza, dar celor care gasesc o plăcere în a invata aceasta limba, se poate presupune ca o fac din mai multe motive.
Din punctul meu de vedere, un motiv ar fi faptul ca omul este curios si are intotdeauna tendinta de a incerca sa intekeaga, sa afke, sa invete despre anumite lucruri noi sau necunoscute.
Pe de alta parte, pe langa faptul ca in majoritatea scolilor limba franceza este o materie impusă, un alt factor care ar putea influența placerea de a invata limba franceza ar putea fi faotul ca este o limba frumoasa, care suna melodios atunci cand este vorbita, acest lucru probocand o satisfacere cand o vorbim.
Din alta perspectiva, putem spunce ca omul s-a nascut cu tendinta ca totul sa fie frumos, asa ca intrebarea "de ce ne place limba franceza?" poate avea acelasi raspuns ca si la intrebarea "de ce ne place sa ascultam muzica?" sau "de ce ne plac florile", iar aceste intrebari au doar un simplu rasuns, acela ca omul decand a fost creat, mereu a fost atras de catre frumos.
In concluzie, limba franceza, este o limba care ne place, deoarece este o limba foarte frumoasa si melodioasa, iar sa fii atras de astfel de lucruri sta in firea omului.

abi0: Multumesc
abi0: O sa iti dau coroana imediat ce o sa pot
stefania1822: Si eu iti multumesc!
Alte întrebări interesante