Limba română, întrebare adresată de Chirilus, 9 ani în urmă

Vreau o compunere despre emisiunea mea preferata care este Tom si Jerry

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Alesiavladau
3
                                            Tom si Jerry
  Era odata un motan numit Tom si un soricel mititel numit Jerry. Intr-o zi,Tom se plimba pe strada, uitandu-se la cerul limpede. Dintr-o data ii veni o idee.A traversat incetisor strada ,asigurandu-se , si a intrat la magazinul bijutierului John. John avea un soricel specialist in inele. Acele inele erau fermecate. Tom.de indata ce a intrat in bijuterie, a inceput sa viseze. Sa viseze la Rohna. Frumoasa pisica de pe Write Street. Soricelul Jerry, de cand l-a vazut stia cu cine are de aface,asa ca s-a apucat de lucru. Muncea la inelul care va apartine Rohnei. Vrioa sa fie un inel care sa ii spuna Rohnei unde este,ce face,cu cine este... Vroia sa fie renumit pentru acel inel. 
Intre timp Tom vorbea cu John despre Rohna. John,fiind mai in varsta ii dadea sfaturi motanului despre comportamentul lui cu Rohna.
Si tot vorbind barbatii,si tot lucrand Jerry, trecura 3 ore. Intr-un final, Jerry terminase inelul fermecat si se duse la bijutrierul John. La ureche ii spuse de creatia sa si cui trebuia sa apartina. John, dupa aceea , ii da motanului inelul si ii repeta regulile de comportare,apoi Tom pleca la acasa. In locuinta sa ,se aranja ,iar la 7 fix era in fata casei Rohnei. Batu la usa, si ii raspunse pisica, incantata de invitat. Il pofti in casa ei ,iar el ii dadu inelul Rohnei. Apoi au inceput sa denseze si pe la 12 noapte Tom a plecat acasa. Cadoul Rohnei  a fost inevenit de pisica si de atunci o buna prietenie s-a legat intre cele doua feline! 
                                            SFARSIT


Alesiavladau: Ei,ce zici? E buna?
Alesiavladau: M-am straduit!
Alesiavladau: :)
Alte întrebări interesante