Limba română, întrebare adresată de dinudenisa, 9 ani în urmă

vreau o compunere despre o colega de banca. Sa realizes puteti sa ma ajutati ??Va rog frumos???

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de pufix
370
                                 Colega mea de banca

Colega mea de banca este....(spui tu cum este; ex:inalta/scunda,blonda/bruneta/roscata,cu ochi caprui/albastri/verzi/negri). Pe ea o cheama ...(spui cum o cheama) .Este foarte intelegatoare,ma ajuta cand am nevoie,iar eu o ajut pe ea.Ne intelegem minunat.
Chair daca uneori ne mai contrazicem,nu am stat niciodata suparate mai mult de o zi. Ne certam,iar in clipa urmatoare suntem exact ca inainte. Pot spune ca e colega perfecta. 
La inceput as fi vrut sa stau cu o veche prietena de-a mea,dar cred ca as fi regretat. Imi place foarte mult cu...(spui cum o cheama).
Nu stiu cum ma considera ea,dar pentru mine e ca o sora. Ma ajuta,ma asculta,ma intelege si este mereu alaturi de mine. Eu incerc pe cat posibil sa o fac aceleasi lucruri pentru ea,dar nu stiu cat de mult reusesc.
Aceasta este colega mea si nu as vrea sa stau cu altcineva niciodata!

dinudenisa: Multumesc
pufix: Nu ai pentru ce! Imi place sa jut lumea! >*
Răspuns de ANAmc
144
colega mea de banca este timida, dar ambitioasa, frumoasa si desteapta.o cheama......... si  are un par lung si brunet, ochii albastrii si sinceri. pot avea mereu incredere in ea, mereu ma ajuta si ma face sa rad...cred ca ea poate fi chiar cea mai buna prietena!este vesela mereu si mereu cand am nevoie este acolo.chiar daca uneori ne mai certam, cred ca nu pot avea incredere in alt cineva ca in ea.
   cand sunt suparata, ea e langa mine. sper sa fie langa mine mereu pentru ca ea este o adevarata prietena!
     o voi ajuta mereu cand are nevoie pentru ca stiu ca si ea va face la fel.
   

ANAmc: sper ca iti place
dinudenisa: da multumesc mult!
Alte întrebări interesante