Limba română, întrebare adresată de Ovidiu20, 9 ani în urmă

Vreau o compunere despre un tablou cu titlul Rasarit de Soare. Sa fie de 10-15 randuri. Multumesc!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Ingridduta
3
Rasarit de Soare
Este o dimineata de vara.Afara este intuneric.Pasarile canta.Copacii sunt verzi.Oare ce lipseste?Uite-l!Mandrul Soare isi face aparitia!
Cerul parca este o paleta de culori cu nuante de portocaliu, galben si rosu,
amestecate.
O lumina  strabate ca o sageata galbena cerul minunat.Este un moment unic,razele soarelui,revin pe cerul de o culoare smaraldie,ca un policandru.Culorile lui se preling printre nori.
Natura parca reinvie la viata in fiecare dimineata.Oare observam cum vara se imbraca, noaptea cu pijamaua de luna,iar dimineata cu mandrul Soare?
Toate acestea se intampla in fiecare zi a vietii noastre. Insa de cate ori ne gandim la toate acestea? De cate ori ne facem putin timp pentru astfel de bucurii? De ce oare le lasam cu prea multa usurinta sa treaca pe langa noi. Uneori nici nu le vedem, macar si in treacat, in viteza alergarii noastre dupa vant...



Ingridduta: Cred ca este cea mai naspa compunere... :( :( :( :(
Ingridduta: Mai ai alte intrebari?
Ovidiu20: Ti se pare. E destul de buna! :)
Ingridduta: Ai o intrebare usoara?Imi trebuie 5 puncte...
Ovidiu20: Nu chiar... In fine mai pun eu acolo ceva..
Ingridduta: Ok
Ovidiu20: Pune si tu aici orice raspuns. http://brainly.ro/tema/851267
Ingridduta: ok
Răspuns de anielaaria1
3
Ce poate fi mai frumos decat sa privesti rasaritul de soare?
Acel moment unic,in care inima se uneste cu lumina,cand razele se preling formand un minunat tablou,in care soarele pare ca s-a indragostit de pamant,coborand cat mai aproape de el.....Acel moment cand tot ce conteaza este acea caldura,acea stralucire pe care ajungi sa o respiri si sa o cunosti cu inima,atunci cand ai impresia ca sufletul este plin de magia frumusetii,avand dorinta de a imparti acea lumina mirifica din sufletul tau cu sufletele inghetate ale altora,topindu-le fiecare tristete,ura si dezamagire,creeind oameni mai buni, cu inima mai calda,mai buna,mai iubitoare......
Rasaritul soarelui este asemenea unui tablou care este pictat de dorinte,sentimente si iubire,este acel univers in care rezele se unesc intr-o frumusete indescriptibila, care cucereste inimile tuturor!
Sper ca te-am putut ajuta!
Alte întrebări interesante