Limba română, întrebare adresată de sandrucelmare, 8 ani în urmă

Vreau o compunere expresivă foarte scurta cu (peisaj montan)
Vreau până mâine să chiar și în 20 30 min

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Ruuxanndra
1
     Este vara. Vara, dupa parerea mea, este cel mai frumos anotimp din toate punctele de vedere. La munte, la mare, la tara, la oras... Pretutindeni suntem inconjurati de flori, verdeata si caldura.
     Dar, totusi, am o remarca. Vara, in combinatie cu muntii, este cel mai deosebit lucru de pe pamant. Atunci cand soarele incalzeste crestele muntilor, atunci cand animalele ies la soare, ies la caldura. Totul este ca o poveste fara sfarsit. Padurile ce inconjoara muntii sunt verzi si parca nesfarsite, vrand ca vara sa nu se termine niciodata. Toate animalele, la fel ca si oamenii, se bucura de imprejurimile primitoare si calduroase. Este o bucurie atunci cand vezi cum muntii se las imbratisati de razele soarelui, si parca, si-ar dori ca aceasta dragoste permanenta sa nu dispara niciodata. Floricelele de pe campiile apropiate muntilor s-au deschis si ele dupa o iarna atat de grea, fiecare aratand care este mai frumoasa.
       Cea mai frumoasa portiune a Romaniei este cea a Carpatilor, unde invatam ca acolo ne simtim in siguranta mereu, aerul curat ne improspateaza plamanii si chiar gandurile, ne simtim liberi!

sandrucelmare: Mulțumesc ce frumoasa este
Ruuxanndra: N-ai pentru ce! Sper ca profesorul/profesoara sa fie multumit(a)!
sandrucelmare: Mssssd
sandrucelmare: Da va fi mulțumită cu siguranță
Alte întrebări interesante