Limba română, întrebare adresată de Emanuelle, 9 ani în urmă

Vreau o compunere frumoasa de ziua mamei.Dau coroana si 30 puncte.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de biancatintea2
16
Azi este ziua celei mai speciale persoane din viața mea. Dragă mamă, îți mulțumesc pentru ce sunt azi şi pentru ce voi fi maine şi pentru restul vieții. Tu ai adus perfectul in viața mea, tu ai făcut mii de sacrificii ca să-mi fie mie bine. Esti o persoana minunata. Te apreciez enorm ca m-ai educat cum se cuvine si mi-ai oferit cel mai bun trai. Nu exista cuvinte sa poată exprima ce simt eu pentru tine, cât de mult te iubesc!! Multumesc bunului Dumnezeu pentru ca mi-a dăruit o mamă aşa frumoasa şi iubitoare. Chiar de răul m-ar ajunge, singura persoana care ar suferi ai fi tu! Tu eşti totul. Azi e despre tine.
Mama, ma cuprinde frica c-ai să pleci de langa mine. Ca ai sa pleci pe meleaguri reci şi nu te voi putea revedea niciodată. Astazi, ti-am zis cat de mult insemni pentru mine, cu ocazia acestei zi minunate. La mulți ani de 8 Martie!!!

Emanuelle: Aceasta compunere mi se pare cea mai frumoasa !
Emanuelle: Coroana !!!!
biancatintea2: Mulțumesc, eu am facut-o. Te pup !
Răspuns de brainly75639756
2
 Mama este ca o primavara ce aduce lumina si caldura in sufletul meu. Ochii ei albastri ca seninul cerului ma mangaie mereu cu privirea-i calduroasa de mama. Deasupra genelor lungi vegheaza doua sprincene stufoase ca doi osteni ce stau gata ca oricand sa fulgere cu sagetile lor. Parul ei este scurt si negru ca abanosul. Ea ma iubeste la fel de mult ca si pe sora mea ,nefacand   niciodata deosebire intre noi.Trupul ei este mladios,subtire tras parca printr-un inel.
Ea a vegheat totdeauna in clipele cele mai grele la capataiul nostru.Eu, o iubesc pe mama mea, fiindca este buna, o admir si o stimez ca pe nimeni alta.


Emanuelle: E dragut.
Alte întrebări interesante